Radio BalkanFox

Ima skoro 100 kilograma i grmi kako izgleda! Prošetala je Milanom u skroz prozirnoj haljini – Sve se vidi! (FOTO)

Sezona Nedelja mode širom sveta je zvanično počela, a među stalnim zvezdama modnih pista je i neizostavna Ešli Grejem. U utorak je otvorena Nedelja mode u Milanu, a plus sajz manekenka se već pojavila u italijanskom modnom epicentru. Ešli Grejem je i ove godine zasijala kako na pisti, tako i u prvom redu revija luksuznih brendova.

Ešli Grejem, poznata plus sajz manekenka i prava ikona modne industrije, ponovo je osvojila sve prisutne svojom pojavom i neodoljivim samopouzdanjem.

Gde god da se pojavi, ona pršti od harizme, a svaki modni komad koji ponese, ma koliko smelo ili provokativan bio, iznese s lakoćom i stilom koji joj pristaje bez obzira na njenu kilažu. 

Iako je nekada imala preko 100 kilograma, sada se nagađa da ima nešto manje iako se ne zna sa sigurnošću. 

Grmi kako izgleda


>

profimedia

profimedia


>

profimedia

Tokom Nedelje mode u Milanu, Ešli je još jednom pokazala zašto je zvezda modnih pista i neizostavna ličnost u prvim redovima najprestižnijih revija.

Na reviji modne kuće „Alberta Ferretti“, Grejem je zablistala u provokativnoj kreaciji iz nove kolekcije, koja je savršeno istakla njenu figuru. Nosila je potpuno providnu crnu toaletu od tanke, lepršave tkanine, ukrašenu krupnim cvetnim čipkanim aplikacijama, s dubokim dekolteom.

Ova odvažna kreacija otkrila je crni komplet donjeg veša i naglasila svaki detalj njene kože, ali Ešli je uspela da ostane daleko od vulgarnosti, zahvaljujući svom neospornom samopouzdanju.

Kombinaciju je zaokružila crnim papučama s visokim potpeticama i štrasom, dok je njena vamp šminka s burgundi karminom i tamnijim nijansama na kapcima dodatno pojačala utisak elegancije i smelosti. Takođe, osvežila je svoj izgled farbanjem kose u tamniju nijansu, dajući svom stilu još zagonetniji ton.

Iako je provokativnost bila očigledna, Ešli Grejem je još jednom dokazala da je apsolutna kraljica kada je u pitanju nošenje najodvažnijih modnih kreacija, uspevši da i u ovakvom izdanju izgleda sofisticirano i elegantno.

 



Georgina dominirala u haljini od dresa! Ronaldova lepša polovina na leđima imala posebnu posvetu (FOTO/VIDEO)

Moda i lepota

Georgina Rodrigez se pojavila na reviji Nedelje mode u Parizu noseći haljinu od Ronaldovog dresa.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE