Radio BalkanFox

Milica Milša o godinama

"Želim i volim da ostarim i ne bih na sebi ništa menjala" Oduševila naciju i dala primer kako treba da se misli

Milica Milša, Foto: G.G./ATAImages

Glumica Milica Milša u dosadašnjoj karijeri igrala je u nekim od najpoznatijih domaćih serija, kao što su “Porodično blago”, “Srećni ljudi”, “Zakopane tajne„…

Poslednjih godina u centar medijske pažnje dovele su je dve glavne uloge: prvo u “Igri sudbine”, a zatim i u telenoveli “Zakopane tajne”. Za svoj rad dobila je brojna priznanja, uključujući i ono za “Glumački par godine”, koje je zaslužila u tandemu sa kolegom Danilom Čelebićem.

Lepota koju je nasledila od majke Leposave Isaković, Milici je od najranije mladosti otvarala vrata sveta poznatih i slavnih. Dve godine uzastopno bila je dobitnica nagrade „Venera„, kao najlepša i najbolja manekenka Jugoslavije po izboru čitalaca “Praktične žene”. Takođe, može se pohvaliti titulom “Miss Kanskog festivala”.

Njen fizički izgled nikoga nije ostavljao ravnodušnim, pa je često dobijala uloge fatalnih zavodnica.

Iako je i danas, u šestoj deceniji, lepa i negovana žena, s vremena na vreme mogu se pročitati komentari da su “godine učinile svoje”. Milica Milša se na to ne obazire.

Ne obazirem se na komentare. Prosto, tako nešto me ne interesuje. Želim i volim da ostarim i ne bih na sebi ništa menjala – poručila je.

Reči koje je izgovorila Milica Milša ne mogu se baš često čuti od predstavnica lepšeg pola, tim pre što živimo u vremenu kada caruje antiejdžing medicina i kada je “sramota” ostariti.

Ne želim da budem mlada. Bila sam mlada, sada imam 56 godina i ne želim da imam 26 – jasno je stavila do znanja.

Bonus video:


05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello/Eva Čubrović/prenela:B.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE