Radio BalkanFox

Goran Dželatović Ajkula snimanje filma o životu

Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak

Goran Dželatović Ajkula svetski je poznati telohranitelj koji je čuvao najveće planetarne zvezde – od pricna Harija, Madone, Bijonse i drugih. Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak.

ajkula_17092024_0017.jpg

Antonio Anhel/ATA Images Kurir na licu mesta

Naša ekipa uhvatila je četvoricu istaknutih ličnosti iz sveta filma i sporta u Beogradu, koji su okupili snage za snimanje filma o životu najpoznatijeg sprskog telohranitelja. Ekipa je u utorak posle podne uočena u jednom prestižnom resotranu u centru grada – gde su Goran Dželatović, Tamer Hasan, Miodrag Dragičević i Mark Birham razgovarali o projektu koji će, prema njihovim rečima, obraditi ključne trenutke Ajkulovog života i karijere.

ajkula_17092024_0023.jpg

Antonio Anhel/ATA Images Otkrivamo detalje snimanja filma o Ajkulinom životu

Kako saznajemo, razlog dolaska u srpsku prestonicu je razgledanje studia za snimanje filma – a do sada je poznato da će u filmu “Ajkula sa ljudskim likom” glumiti britanski glumac Tamer Hasan – koji je igrao u filmovima „Betmen počinje“, „Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti“ i „Dvostruka igra”.

ajkula_17092024_0032.jpg

Antonio Anhel/ATA Images Miodrag Dragičević u glavnoj ulozi?

Najavljivalo se da će glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumačiti birtanski glumac A klase, a sudeći po tome ko se sve okupio u Beogadu I koliko su nerazdvojni – ne bi nas iznenadilo da glavnog lika glumi Miodrag Dragičević.

Goran Dželatović Ajkula svetski je poznati telohranitelj koji je čuvao najveće planetarne zvezde – od pricna Harija, Madone, Bijonse i drugih. Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak.

Naša ekipa uhvatila je četvoricu istaknutih ličnosti iz sveta filma i sporta u Beogradu, koji su okupili snage za snimanje filma o životu najpoznatijeg sprskog telohranitelja.

Ekipa je u utorak posle podne uočena u jednom prestižnom resotranu u centru grada – gde su Goran Dželatović, Tamer Hasan, Miodrag Dragičević i Mark Birham razgovarali o projektu koji će, prema njihovim rečima, obraditi ključne trenutke Ajkulovog života i karijere.

Kako saznajemo, razlog dolaska u srpsku prestonicu je razgledanje studia za snimanje filma – a do sada je poznato da će u filmu “Ajkula sa ljudskim likom” glumiti britanski glumac Tamer Hasan – koji je igrao u filmovima „Betmen počinje“, „Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti“ i „Dvostruka igra”.

Najavljivalo se da će glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumačiti birtanski glumac A klase, a sudeći po tome ko se sve okupio u Beogadu I koliko su nerazdvojni – ne bi nas iznenadilo da glavnog lika glumi Miodrag Dragičević.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE