Radio BalkanFox

SRPSKA INFLUENSERKA POKAZALA RASKOŠ I LUKSUZ! Svi komentarisali jedan detalj iz kupatila, evo šta nije moglo da se sakrije (FOTO)

Srpska jutjuberka i influenserka Lea Stanković pokazala je nedavno svoj luksuzni stan u kom živi, što je izazvalo buru na društvenim mrežama. Naime, jedan od najupečatljivijih detalja jeste njena garnitura koja nosi ime „babl“ i predstavlja pravo unikatno i efektno komad nameštaja. Iako je istakla da je teško pronaći ovakav komad nameštaja kod nas, Lea je istakla da je izabrala udobnost i estetiku kao ključne karakteristike ovog nameštaja, koji je, kako kaže, odličan za snimanje.

Foto: Jutjub printskrin

Lea Stanković

 

Stankovićeva je istakla da voli da sve oko nje izgleda estetski lepo, a to se može primetiti i u njenom toaletu gde se ističe skupa krema za ruke koja, kako kaže, predivno miriše, a što je detalj koji se takođe mnogo komentarisao na društvenim mrežama.

Foto: Jutjub printskrin

Lea Stanković stan

 

Takođe, otkrila je da u jednoj sobi čuva kancelariju i magacin za svoj brend, gde se nalazi „milion i jedna stvar“, uključujući kutije za pakovanje i razne komplete.

Foto: Jutjub printskrin

Lea Stanković stan

 

 

Jedna od zanimljivih otkrića koja je Lea podelila sa javnošću jeste njen komšija, za koga je istakla da joj se dopada.

Foto: Jutjub printskrin

Lea Stanković stan

 

Otkrila je da bi volela da pronađe savršen penthaus u istoj zgradi, ističući da bi radije prešla kod njega nego da svi dolaze kod nje. Takođe, otkrila je da je „slučajno našminkana dok je bacala đubre“ i da bi volela da sazna koliki je stan njenog potencijalnog udvarača, ističući da ne bi želela stan manji od svog, koji ima 70 kvadrata.

 

Lea Stanković je svojim otvorenim pristupom otkrila javnosti delove svog doma, otkrivajući da stremi udobnosti, estetici i praktičnosti u svakom kutku svog prostora. Svojim šarmom i iskrenošću, privukla je pažnju javnosti, dok je njen stil života postao predmet interesovanja mnogih.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE