Radio BalkanFox

Ko je dečko Krstinje Todorović

Ovaj kršni Crnogorac je dečko Krstinje Todorović: Juče mu rodila ćerku Dunju, šokiraćete se kad čujete čime se bavi

Krstinja Todorović, Foto: Youtube

Krstinja Todorović proslavila se u Zvezdama Granda, a juče se ostvarila i u ulozi majke.

Krstinja je trudnoću iznela u tajnosti, 9 meseci javnost nije znala da je u drugom stanju, a juče, 18. septembra, je saopštila najlepšu vest – da je na svet donela naslednicu Dunju.

Podgoričanin po imenu Radovan osvojio je srce lepe pevačice, a jednom prilikom za Grand je priznala da, iako se nije nadala, nova ljubav je usledila nedugo nakon njenog razvoda.

Neke stvari čovek u životu ne može da predvidi, u nekim prelomnim momentima desila se istinska i prava ljubav. Srećni smo i zaljubljeni – rekla je Krstinja za Grand i dodala:

– Moj partner nije iz javnog života, ne želi da bude deo te priče, ali prosto neke stvari su neizbežne – navela je pevačica.


Podsetimo, Krstinja je o svom partneru ranije ovako govorila:– To nije čovek iz javnog života. On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da me isprati i da se nosi sa mnom. Što se tiče toga čime se bavi, pa čime može da se bavi Krstinjin partner? To mora da bude pevanje ili hrana. U ovom slučaju je sladoled u pitanju. Priča relativno od skoro traje, a inače se već jako dugo znamo. Biće nekad zanimljivo da se ispriča, ali sada stvarno nije pravo vreme. Ljubavi stvarno ima i obostrana je što je najbitnije – rekla je ranije Krstinja za Kurir.

Podsetimo, pevačica iza sebe ima brak koji je trajao četiri godine, a na koji je stavila tačku u martu 2022. godine.

– Razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo – rekla je pevačica nakon razvoda.


01:42

KO POMISLI DA PRIČA O EPSTAJNOVIM ŽURKAMA, POŠALJU MU SLIKU Bosnić tvrdi: Zbog skandala i veza s predsednikom UMRLO 30 LJUDI

(Espreso/telegraf/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE