Radio BalkanFox

Emotivna objava Ivane Maksimović dirnula javnost

Proslavljeni sportski par odskora živi u Dubaiju.

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić godinama uživaju u skladnom braku
Ivana Maksimović i Danilo Anđušić godinama uživaju u skladnom brakufoto: Instagram / ivanamaksimovic

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić važe za jedan od najskladnijih poznatih parova na našim prostorima.

 

Poslednjih godina lepa Ivana odlučila je da svoju profesionalnu karijeru stavi na pauzu i u potpunosti se posveti deci i suprugu, kom pruža neizmernu podršku na svakom koraku.

 

Kako je doskorašnja zvezda Partizana potpisala novi ugovor sa timom iz Dubaija, mladi sportski par spakovao je kofere i svoje novo porodično gnezdo svio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Nekadašnja reprezentativka Srbije u streljaštvu i proslavljeni srpski košarkaš u skladnom braku uživaju od 2015. i dele dva sina.

 

Maksimovićeva, koju na Instagram-u trenutno prati više od 46 hiljada ljudi, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje neke od najlepših trenutaka iz svog privatnog života.

 

Ovoga puta ona je sa svojim fanovima podelila niz emotivnih fotografija i video zapisa i to najlepšim mogućim povodom.

 

Naime, njen i Danilov stariji sin Filip pošao je u prvi razred osnovne škole u Dubaiju, a nekadašnja sportistkinja nije krila emocije ovim povodom.

 

– Evo, trepnuh, a on već u školu! Kad pre prodje vreme? On tako kul, sa tatinim stavom, a ja van sebe. Ali, kad mu vidim osmeh sve bude lakše. Vrtić u Monaku, škola u Dubaiju – dečko je spreman da osvoji svet! Srećno živote, voli te mama – napisala je ona u dirljivom obraćanju svom sinu prvencu.

 

Filip se rodio 2018. godine i predstavlja krunu Ivanine i Danilove ljubavi, a malo ko zna da je pre njegovog rođenja šampionka u streljaštvu imala jednu vanmateričnu trudnoću, o čemu je otvoreno i govorila.

 

– Filip je bio jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje – istakla je ona jednom prilikom.

 

Tri godine kasnije, 2021. stigao je i mlađi naslednik Uroš, a mnogi smatraju da su obojica sinova slika i prilika slavnog tate.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđušić posle čudesnog preokreta Partizana

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE