Radio BalkanFox

Lepa piljarica okrenula novi list: Poznato gde je Kristina Mandarina i šta danas radi


Sećate li se Kristine Mandarine? Pre nekoliko godina, ova mlada žena iz Hrvatske postala je poznata po sočnim mandarinama koje je prodavala na štandu, ali i po svojoj upečatljivoj ličnosti. Danas, čini se, okrenula je novi list u svom životu.

Prema izvorima, 26-godišnja Kristina, pravim imenom Kristina Penava, preselila se u Dominikansku Republiku, gde započinje novi život daleko od medijske pažnje koja ju je pratila u Hrvatskoj i regionu. Njena dobra drugarica, Ines Petrić, potvrdila je ovu informaciju, ističući da se Kristina povukla iz javnosti i uživa u privatnosti sa prijateljima i porodicom. „U Dominikanskoj Republici je upoznala divne ljude i prijatelje. Način života je drugačiji, a Kristina je zahvalna na prilici da živi tamo“, rekla je Ines.

Osim novog okruženja, priča se da je Kristina postala majka, iako nije želela da komentariše trudnoću ili brak. „Mogu samo da kažem da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i srećna je, što je najvažnije“, dodala je Ines.

Podsetimo, Kristina je nedavno privukla pažnju javnosti kada je umesto mandarina počela da prodaje intimne snimke na platformama za odrasle. Međutim, od tada se povukla iz javnosti, otvorila novi Instagram profil pod drugim imenom i odlučila da započne novi život.

Kristina Mandarina sada uživa u jednostavnosti života na Karibima, a njena priča podseća nas na to da, kada nam život podari mandarine, možda je najbolje da napravimo sok i uživamo u novim prilikama.

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE