Radio BalkanFox

Umesto sa Mimas rešio da se obračuna sa njenim ZAVODNIKOM!


Rajačić svi krivicu svalio na Mimu.

Nakon što je saznao da ga je bivša devojka Milana Šarac prevarila sa jednim od najvećih ženskaroša u Beloj kući, Nikola Grujić Gruja prišao je Urošu Rajačiću kako bi to sa njim raščistio. On ga je odmah napao kako nema nikakvih kodeksa, ali se on branio tako što je svu krivicu svalio na Mimas.

– Ja ne verujem šta gledam, to nije ista osoba sa kojom sam bio tri godine. Ja, od kako ste se poljubili, boli me uvo koliko ćete biti zajedno, kod mene nazad nema, jedan poljubac sa drugim muškarcem i to mi se na oči ljubi sa drugim. Rekao sam joj da mi ne treba da gubim honorare – zapenio je Gruja.

– Ona se ili toliko zaljubila ili je boli ku*ac, mi svi treba da obavimo razgovor – rekao mu je Rajačić.

– Ti uopšte nemaš kodekse kao muškarac da ne otimaš devojke od drugih, ti svima radiš iza leđa. Tako si isto i Ivanu uradio – odbrusio mu je Gruja.

– Nisi u pravu brate, to nije sve tako kako pričaš. To se sve u sekundi desilo, meni je ovo isto sve bolesno što se desilo – pravdao se Rajačić.

– Ti nisi ispao čovek, kodeks nula, ali opet ona je kriva, da nije htela ne bi ništa bilo. Znači do nje je, ti si njen izbor tako da pičite dalje. Ja o njoj neću pričati ružno, jedino ako me bude prva podbadala. Meni je ovo sve stanje šoka kao da sanjam sve to -zaključio je Gruja.

Podsetim, Gruja je prvi prevario Mimas kada se zavukao u krevet kod Kristine Buđevac, a onda je poludeo kada je ona našla utehu u drugom muškarcu. On je njen čin sa Urošem Rajačićem komentarisao za Terzom, koji je zajedno sa Grujom moralisao o Miminom ponašanju, a on, otkako je ušao u “Elitu 8” flertuje sa Sofijom Janjićijević, dok ga kod kuće gleda trudna verenica.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE