Radio BalkanFox

Nikola Rokvić dobio orden: Mitropolit niški ga odlikovao



Zabava

Nikola Rokvić dobio orden: Mitropolit niški ga odlikovao

Nikolu Rokvića i njegovu suprugu Bojanu u Nišu je primio mitropolit niški Arsenije, a pevač je ovom prilikom odlikovan ordenom drugog stepena Svetog Romana Đuniskog.

Nikola Rokvić

Foto: Ustupljena fotografija / Ustupljene fotografije

Nikola Rokvić

Nikola koji je tokom svog hodočašća dugog 1.150 kilometara od Beograda do manastira Svetog Nektarija u Grčkoj ovog leta prikupio značajna sredstva za opremanje bolnice u kojima se leče deca obolela od malignih bolesti, zahvalio se na časti koja mu je ukazna.

– Vaše Visokopreosveštenstvo, duboko sam Vam zahvalan na gostoprimstvu i ovoj časti ali takođe imam veliku odgovornost da ovaj Božiji dar očuvam u veri i pobožnosti dok sam živ! – napisao je Rokvić na Instagramu i dodao:

– Orden posvećujem svim porodicama ovoga sveta koje čuvaju svoj identitet, porodicama koje opstaju u izazovnim vremenima, porodicama koje neguju tradiciju, duh i veru! Bez jake porodice nema ni snažnog društva – zaključio je Nikola.

Prilikom posete Nišu Nikola i Bojana u ime njihove Fondacije „Porodica“ donirali su Klinici za pedijatriju Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu najsavremeniji ultrazvučni aparat vredan 10,6 miliona dinara. Donacija je namenjena prvenstveno za preglede mališana obolelelih od malignih bolesti, ali koristiće se za preglede i druge dece koja se leče na Кlinici za pedijatriju UКC Niš.

(Informer)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE