Radio BalkanFox

Najbizarnije optužbe za koje će se suditi Paf Dediju

Nekada je mučenje žena trajalo i po nekoliko dana, a često su ih vozili i van državnih granica

MOGAO BI DA OSTANE U ZATVORU DO KRAJA ŽIVOTA
MOGAO BI DA OSTANE U ZATVORU DO KRAJA ŽIVOTA foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Protiv velike muzičke zvezde Šona Didija Kombsa (Paf Dedi) podignuta je optužnica u kojoj se navode razne vrlo strašne stvari koje bi mogle da ga pošalju doživotno u zatvor.

 

U optužnici se tvrdi da je reper navodno „zlostavljao, pretio i primoravao“ žene da ispune njegove seksualne želje. Takođe se navodi da su nakon njegovih žurki, Didi i učesnice „primile intravensku tečnost“ kako bi se povratili u život.

 

On se trenutno suočava sa nekoliko federalnih optužbi, uključujući zaveru za reketiranje, trgovinu ljudima silom, prevaru ili prinudu i prevoz radi bavljenja prostitucijom. Didi i njegov pravni tim odbacili su sve optužbe.

Kombs i drugi članovi i saradnici Kombs Enterprajsa, koristili su moć i prestiž Combsove uloge u Combs Businessu kako bi zastrašili, pretili i namamili žene žrtve u Kombsovu orbitu , često pod izgovorom romantične veze“ – navodi se u izveštaju.

 

Kombs je tada koristio silu, pretnje silom i prinudu, kako bi naveo žrtve da se upuste u produžene seksualne odnose sa muškim komercijalnim seksualnim radnicima koji su se, između ostalog, nazivali „Frik Ofs.“

ŠON KOMBS BI MOGAO OSTATAK ŽIVOTA DA PROVEDE IZA REŠETAKA
ŠON KOMBS BI MOGAO OSTATAK ŽIVOTA DA PROVEDE IZA REŠETAKA foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U dokumentima se tvrdilo da su ludnice bile „razrađene i producirane seksualne predstave“ koje je organizovao Kombs, koji je navodno „režirao, masturbirao tokom, a često i elektronski snimao“.

 

U optužnici se takođe navodi da je u organizovanju skupova Kombs, uz pomoć članova i saradnika Kombs Enterpraksa, „prevozio i naveo da budu transportovane komercijalne seksualne radnice preko državnih i međunarodnih granica“.

 

Prema pravnom saopštenju, ova okupljanja su se održavala redovno, ponekad su trajala i po više dana, a često su uključivala nekoliko komercijalnih seksualnih radnica istovremeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Optužbe protiv Krisa Nota za zlostavljanje 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE