Radio BalkanFox

Jelena Tomašević bordo stajling košulja boja


Pevačica Jelena Tomašević pojavila se na premijeri filma „Lazarev put“ u MTS dvorani i ovom prilikom oduševila prisutne svojim stajlingom. 

Ono što je odmah ostalo upečatljivo jesu gornji delovi njene garderobe, pa krenimo od početka… 

Najupečatljiviji komad u njenom autfitu bila je bela košulja koja je na prednjem delu imala jako zanimljive detalje, odnosno tradicionalan srpski vez koji je dao posebnu etno notu njenom izgledu. Podsetimo da se srpski vez razlikovao od kraja do kraja kao i od vremena do vremena u srpskoj istoriji.  

Na sve ovo ogrnula je bordo kožni kaput koji ne samo da je hit ove sezone, nego ga obožavaju i brojne ličnosti sa svetske javne scene. Kada je reč o modi često su oči uprte u urednicu Voga, Anu Vintur, šta ona ponese, to momentalno postane planetarni hit. 

Upravo je ovden sučaj i sa kožnim bordo kaputom koji Vinturova očigledno obožava. 

 

Srpski vez u prvom planu, u korak ga prati omiljeni mantil Ane Vintur: Jelena Tomašević servirala modnu lekciju, a ova boja je hit jeseni

 

Uz sve ovo Jelena je dodala i crne duge pantalone uz koje je ponela i široki crni kaiš, a celi look zaokružila je sa lakovanim salonkama u istoj nijansi. Kao jagodica na torti bila je i njena besprekorna šminka, pri čemu se nijansa ruža gađala sa nijansom kožnog kaputa. 

Dopada li se vama njen izgled?

 

 

Bonus video: 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE