Radio BalkanFox

Ispovest Anice Milenković nakon 16 godina: „Moje dete danas govori i to ne može da zamene nikakve vile, pare ili pesme“



Zabava

Ispovest Anice Milenković nakon 16 godina: „Moje dete danas govori i to ne može da zamene nikakve vile, pare ili pesme“

Anica Milenković dugo je bila van medija i estrade, a sada je prvi put nakon 16 godina govorila o svom životu.

Anica Milenković

Foto: Instagram

Anica Milenković

Devedesetih godina Anica je bila jedna od najvećih zvezda, a u jeku popularnosti je napustila Srbiju i izašla iz javnog sveta.

– Ostala sam trudna i 2008. godine sam bila gost Vesni Zmijanac na turneji u Americi i ostala sam sa namerom. Da se porodim tamo i da mi dete dobije američki pasoš. Desile su se stvari koje se svima nama dešavaju, ali mi smo javne ličnosti pa se o tome više priča. Donosila sam odluke ali nisam razmišljala, bila sam brzopleta. Neke odluke su me koštale, pogrešno vreme, pogrešno mesto i to sve kada se sabere… Porodila sam se tamo i ostala sama sa ćerkom. U međuvremenu sam dobila i sina Filipa, posle toga sam htela da se vratim sa njim i tadašnjim suprugom. Ali, tada sam dobila informaciju posle 4 meseca da je moje dete gluvo rođeno – govorila je Anica i otkrila kako je izgledala njena borba:

– Tada nisam znala da postoji rešenje. Plakala sam, pitala sam se zašto… Kontaktirala sam moju dugogodišnju prijateljicu iz Granda i raspitivala se šta mogu da uradim, ali u Srbiji se sve predugo čekalo. Od 4-6 godina smo morali da čekamo operaciju i ugradnju implanta, dok je u Americi to moglo već sa godinu dana. Odlučila sam da ostanem zbog toga. To je bio dugačak proces i težak period. Trudila sam se da moje dete progovori, nisam razmišljala o estradi. Volim muziku i po ceo dan sam pevala, ali sin mi je bio na prvom mestu i nije mi žao, jer ja sa njim danas mogu da se svađam. Sećam se koliko sam želela da čujem to „mama“. Krenulo je malo po malo i to je za mene bio veći najveći uspeh i veći od bilo kakve pesme ili karijere. Svačega sam se tada nagledala, mnogo roditelja je tada imalo decu u teškom stanju, u jednom trenutku sam sebi rekla: „Bogu hvala da je samo to, da nije nešto više“. Dosta sam toga prošla… Moje dete danas govori i to ne može da zamene nikakve vile, pare ili pesme. Bila sam u kontaktu sa Sekom, sa Indirom, ali nikoga nisam opterećivala… Shvatila sam da ja mogu da pričam o tome, ali da niko ne može da razume ko nije doživeo.

Čime se ona danas bavi pogledajte u odvojenom tekstu: „NE STIDIM SE!“ Pevačica brinula o STARIJIMA kako bi preživela van Srbije, nije imala izbora

(Kurir)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE