Radio BalkanFox

Jovana Joksimović podelila atmosferu na utakmici Crvene Zvezde: Poznati na Marakani



Zabava

Jovana Joksimović podelila atmosferu na utakmici Crvene Zvezde: Poznati na Marakani

Fudbalska groznica trese Beograd dok Crvena zvezda u Ligi šampiona dočekuje Benfiku. Stadion „Rajko Mitić“ je krcat, a atmosfera je električna kako navijači, tako i poznate ličnosti, prate svaki potez na terenu.

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Među gledaocima su se našli i voditeljka Jovana Joksimović sa suprugom Željkom, kao i pevač Aca Lukas.

Foto: Instagram

Jovana Joksimović

Euforija je na vrhuncu, a svaki gol, pas i odbrana prate se sa neizmernom pažnjom i strašću.

Večerašnji duel u Ligi šampiona nije samo sportski izazov, već i prilika da se Beograd pokaže kao grad velike fudbalske tradicije i gostoprimstva.

„Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali“

Inače, Jovana Joksimović već godina je u skladnom braku sa pevačem Željkom Joksimovićem. Jovana je pričala o njihovom upoznavanju javno. – Kada je Marija pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj, a ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da to bude baš Željko, on je pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali ljudi su mi govorili da je arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili. Od prvog dana smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani – izjavila je Jovana ranije i dodala da, iako su tada oboje bili emotivno zauzeti, ljubav je presudila.

– Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo – ispričala je ranije Jovana u emisiji „Iz Profila“.

Koje reči Jovana nije oprostila svekrvi pogledajte u odvojenom tekstu: Jovana Joksimović ove reči NIJE OPROSTILA SVEKRVI! I dan-danas vlada ogromna DISTANCA između njih dve


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE