Radio BalkanFox

Ceca Ražnatović podelila emotivnu objavu na godišnjicu smrti Marine Tucaković: „jednoj osobi da se zahvalim“



Zabava

Ceca Ražnatović podelila emotivnu objavu na godišnjicu smrti Marine Tucaković: „jednoj osobi da se zahvalim“

Na današnji dan, tri godine nakon što nas je napustila legendarna tekstopisac Marina Tucaković, najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović podelila je dirljive snimke u znak sećanja na prijateljstvo i saradnju koje je ostavilo neizbrisiv trag u njenoj karijeri.

marina i ceca

Foto: Snežana Krstić, Zoran Lončarević / RAS Srbija

marina i ceca

Marina Tucaković je bila jedna od najcenjenijih tekstopisaca na regionalnoj muzičkoj sceni, a njena smrt ostavila je dubok ožiljak na mnoge kolege i prijatelje, uključujući i Cecu Ražnatović. Ceca je kroz emotivne objave na društvenim mrežama pokazala koliko joj Marina nedostaje i koliko je značajna bila za njenu karijeru.

Foto: Instagram

Ceca i Marina

Ceca i Marina delile su posebnu vezu, ne samo profesionalnu, već i ličnu. Marinu je Ceca opisala kao svoju drugu majku i zahvalila joj se za sve što je učinila za nju, ističući da su Marini tekstovi razlog njenog dugogodišnjeg uspeha i prisustva na muzičkoj sceni.

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / RAS Srbija

Ceca i Marina

– Volela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identiteta na estradi. Žena zbog čijih tekstova sam ovde ispred svih vas. Hvala joj, zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. I pored mojih divnih roditelja, mog oca i majke, ona je moja druga majka i hvala joj – izjavila je Ceca tokom koncerta 2009. godine.

„Opredelio sam se za život“

Aleksandar Radulović Futa nedavno je progovorio o dva velika gubitka koja je doživeo kada mu je preminula supruga Marina Tucaković, kao i sin Milan Laća Radulović.

– Posle mnogo dešavanja i mnogo zbivanja negativnih, pozitivnih u zadnje vreme, u mom slučaju više negativnih, došlo je vreme da se nešto promeni. Ja sam sve to što se izdešavalo stavio sa strane, promenio priču i rešio, opredelio se za život. Neki koji sleduje… Taj život sa sobom će nositi isto kao što je onaj drugi deo mog života koji je iza mene, nosiće neke nove stvari. Ja bih voleo da više nosi srećnijih, nego nesrećnih stvari. Ali, pošto je ceo moj život vezan za muziku, sa muzikom ćemo i da nastavimo i taj, jedan krajan, automatski novi početak je nastavak samo jedne priče koja je do sad trajala, tako kao što je trajala. I ja se nadam da će se to istim tempom i nastaviti. Možda čak i uspešnije, ne znam se. Bez obzira na te hendikepe što sad recimo nema Marine koja će da nastavi taj svoj deo. Ali Bože moj, idemo dalje. Biće neki drugih tekstopisaca – kazao je Futa tad za „Telegraf“.

Futa je otkrio i da je Svetlana Ceca Ražnatović bila miljenica njegove pokojne supruge.

– ‘Ajde da kažemo da je Džej bio moj miljenik, a da je Ceca bila Marinina miljenica, i ostala, a da su njih dvoje zajedno bili, eto da kažem, naši miljenici – istakao je on.

Ovim povodom oglasila se i sama Nadica Mutavdžić, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Prvo počeli saradnju, a sad i letuju zajedno: Evo ko je Nadica sa kojom je Futa uhvaćen na trajektu u Crnoj Gori! (Foto)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE