Radio BalkanFox

Karleušina miljenica ne može da sakrije sreću





Odveo je na jedno posebno mesto.

Nekadašnji fudbaler Duško Tošić danima je u centru pažnje i to zbog razvoda od pop dive Jelene Karleuše. Oni su stavili tačku na brak dug 17 godina. Tošić je i sam izjavio da bi voleo da bude u korektnim odnosima sa bivšom suprugom zbog dece.

On je sada ispunio svojoj naslednici Niki specijalnu želju.

Budući da Crvena zvezda večeras igra protiv portugalske Benfike, Duško je odlučio da ćerku povede sa sobom.

Nika se oglasila putem društvene mreže Instagram, gde je objavila fotografiju iz automobila, a odabrala je za ovu priliku dres fudbalskog kluba Crvena zvezda. Očigledno je koliko je Jelenina naslednica srećna što će sa tatom posetiti omiljeni klub.

Podsetimo, Karleuša se par puta oglašavala na temu razvoda, a jednom prilikom je izjavila:

– Moj brak je zato i trajao, zato što nije bio ni zdrav. Držala sam u jednom, davala veštačko disanja. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste. Pa ne doživljavam ni kao poraz, ni kao pobedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i naravno sve je to bila moja odluka. Na kraju krajava, ja sam žena sa velikim srcem imam puno emocija i još puno mogu toga da dam – rekla je Karleuša u jednom od svojih obraćanja.

srbija danas








newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE