Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za petak 20. septembar! Devicama dolazi bivša ljubav – Ribama se poboljšavaju finansije!

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Danas ćete razmišljati o zajedničkom životu sa voljenom osobom. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje vam pružaju osećaj sigurnosti, čak i ako nisu uzbudljive. POSAO: Sreća u pitanjima vezanim za komunikaciju i administraciju. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti skloni sanjarenju. Mogući su nesporazumi u odnosu zbog odsutnosti duha. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RAK

LJUBAV: Možete se nadati napretku jer ćete se značajno prolepšati. POSAO: Moguća je velika promena u oblasti finansija ako budete oprezniji sa novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti jer ćete biti okupirani drugim sferama života. POSAO: Bićete sjajni u poslu, ali će vam smetati svako ko vam je nadređen. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 


DEVICA

LJUBAV: Ljubavni život neće vam biti najbitniji, ali moguć je flert sa nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Moguć manji uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da steknete nove obožavaoce. POSAO: Uspeh u umetnosti, kao i svemu vezanom za lepotu. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti, ali neće se probuditi duboka osećanja. POSAO: Radićete nešto povezano sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlače vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shutterstock

 


JARAC

LJUBAV: U poslednje vreme vam se dopadaju snažne i samodovoljne osobe, a takve je najteže osvojiti i zadržati pored sebe. POSAO: Situacija će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće prilika za druženje, ali verovatno ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će se to dešavati vašim saradnicima. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

RIBE

LJUBAV: Dešavanja će vas naterati da posumnjate u iskrenost osećanja ili namera osobe sa kojom ste. POSAO: Moguće blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Promenljivo.



Mars gazi u Raku! 3 horoskopska znaka očekuju sudbinske promene

Horoskop

Kako je Mars 4. septembra ušao u emocionalno vođen znak Raka, vaša energija i fokus počinju da gravitiraju ka domu, porodici i intimnim prostorima vašeg života.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE