Radio BalkanFox

Naš proslavljeni glumac zapao u finansijske probleme, pa ćerka sama morala da skuplja novac za fakultet



Zabava

Naš proslavljeni glumac zapao u finansijske probleme, pa ćerka sama morala da skuplja novac za fakultet

Ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena je glumica i pevačica i živi i radi u Los Anđelesu. Ona je danas veoma uspešna, a njen put ka uspehu nije bio nimalo lak.

Zoran Cvijanović

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Zoran Cvijanović

Naime, glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao je u finansijske probleme. Nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Blic preporučuje

Foto: Tanjug/ Jadranka Ilić, Instagram / Ringier

Ćerka Zorana Cvijanovića

Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Uspela je da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Milena se nedavno porodila i na svet donela devojčicu

Podsetimo, ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena, porodila se nedavno i na svet donela devojčicu.

Ona već godinama živi u Los Anđelesu, gde se i porodila. Milena je, inače, završila prestižni „Berkli“, a potom se, 2019. godine, udala za Patrika Kraulija, zgodnog fitnes instruktora.

Foto: milenacvijanovic / Instagram

Milena

Iako zvanično nije poznato kako se devojčica zove, jedna od Mileninih prijateljica na Instagramu je tokom „baby shower“ žurke napisala: “Tako sam srećna zbog tebe i Lane”. Moguće je da je dobila ime po baki, Mileninoj majci Lani.

Foto: milenacvijanovic / Instagram

Milena

Njen suprug Patrik je pratiocima na Instagramu otkrio kako je svakodnevne treninge uskladio sa brigom o bebi.

– Dok je moja prelepa žena vežbala, ja sam se šetao po teretani sa ćerkicom koja je spavala u kolicima. Koristio sam svaku priliku da uradim poneku vežbu – napisao je uz snimak i objasnio proces treninga.

VIDEO: Izjava Zoran Cvijanović


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE