Radio BalkanFox

Cena gumenog sata Jelene Đoković

Znate li koliko košta gumeni sat Jelene Đoković? Obložen je dijamantima, ne skida ga sa ruke, a cena je suluda

Jelena Đoković, Foto: ATA images

Jelena Đoković oduvek privlači pažnju svojim odevnim predmetima i aksesoarima, ali ovaj put je sve ostavila bez teksta.

Ona je jednom prilikom ponela gumeni sat čije cena je potpuni šok.

Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta.

Cena ovog sata je 47.000 evra, pišu na Instagram stranici Sat na ruci i dodaju da je Novak inače bio zaštitno lice ovog brenda.

Jelena Đoković otvorila je dušu na temu dece i roditeljstva

– Deci su potrebna pažnja i bliskost. Najteži je posao izvesti decu na pravi put. Danas je posebno teško, jer se izgubila kultura porodice – istakla je ona prvo.

– Okrenuli smo se institucijama kao osnovama za vaspitanje dece, a ne porodici, gde se uče tradicionalne vrednosti. Krivimo nastavnike, državu, okolnosti… Ja sam se ponovo rodila kad su se rodila moja deca. Rodila sam se u velikom neznanju, iznova sam počela da učim o životu i sebi. Deca su najveći učitelj. Svaki dan svane sa nekom novom lekcijom od moje dece – istakla je, pa nastavila:

– Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude. Nemam potrebu da ih ja sad nešto kažnjavam, znaju koje su granice. Novak i ja smo postavili ta neka pravila koja su lepo i jasno objašnjena našoj deci. Deca nekad testiraju granice, ali naša doslednost ih vraća unutar te naše kuće ljubavi, tu opstajemo zasad dobro – jasna je bila Jelena za „Blic“.


00:42

Dragana Mirković posle koncerta se slikala sa fanovima više od sat vremena

(Espreso/srbija danas/blic/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE