Radio BalkanFox

FILM DANA „Doušnik“ – Alo.rs

Anon

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Anon

Radnja filma smeštena je u blisku budućnost gde ne postoje privatnost i anonimnost, snimaju se i čuvaju sećanja svih ljudi. Policajac Sal Friland daje sve od sebe da reši seriju šokantnih ubistava. Međutim, stvari se zakomplikuju kada upozna mladu ženu bez identiteta, bez istorije i bez ikakvih podataka o njoj. Uloge: Klajv Oven, Amanda Zifrid.

Anon

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Doušnik

Radnja je fokusirana na objavu pentagonskih dokumenata u Vašington postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Danijel Elsberg dostavio novinarima. Uloge: Tom Henks, Meril Strip, Sara Polson.

Paklene ulice 8

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Paklene ulice 8

Kad misteriozna žena zavede Doma u svet kriminala iz kog ne može da pobegne, ekipa uličnih trkača će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali. Oni će preći ceo svet ne bi li vratili kući čoveka koji je od njih napravio porodicu. Uloge: Vin Dizel, Dvejn Džonson, Džejson Stejtam, Mišel Rodrigez, Šarliz Teron.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE