Radio BalkanFox

Razvodi se glumac Majkl Medsen

Glumac Majkl Medsen  podneo je zahtev za razvod od supruge De Ane Medsen sa kojom je bio 28 godina u braku. U dokumentima za razvod naveo je „nepomirljive razlike“, otkrivši da su se on i DeAna razdvojili nakon samoubistva njihovog sina Hadsona 2022. godine, za što Madsen krivi svoju suprugu, piše Page Six.

michael-madsen-ap.jpg

AP Razvodi se Majkl Medsen nakon skoro 30 godina braka

Glumac tvrdi da je njegova supruga zanemarivala porodicu, imala sklonost ka alkoholu i neodgovorno se ponašala što je doprinelo Hadsonovoj tragičnoj smrti u 26. godini.

Glumac je opisao svoj brak kao toksičnu, nasilnu vezu što je, prema njegovim rečima, kulminiralo njegovim „nepravednim hapšenjem“. Medsen je bio priveden zbog optužbi za porodično nasilje nakon što je njegova supruga izjavila da ju je gurnuo tokom svađe. Ubrzo nakon toga platio je kauciju od 20.000 dolara, a slučaj je kasnije odbačen zbog nedostatka dokaza.

Njegov advokat Peri Vander izjavio je da je glumac planirao da podnese zahtev za razvod već neko vreme, ali je čekao da njihov sin Luk navrši 18 godina.

Podsetimo, glumčev sin Hadson Medsen, 2022. godine pronađen je mrtav na Havajima. Uzrok smrti bila je prostrelna rana na glavi.

Hadson je sin Majkla Medsena i njegove treće supruge De Ane Madsen, a venčani kum bio mu je slavni holivudski reditelj i dobar prijatelj njegovog oca Kventin Tarantino. Služio je u američkoj vojsci.  Medsen je poznat po ulogama u filmovima „Ubiti Bila“ i „Telma i Luiz“, a pojavio se i u srpskom ostvarenju „Južni vetar“, kao i filmu „Srpski ožiljci“.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE