Radio BalkanFox

Ćerka Jovana Perišića ovu pevačicu obožava

Ćerka Jovana Perišića se pre nekoliko dana zarekla na večnu ljubav svom dugogodišnjem izabraniku.

ćerka jovana perišića

Antonio Ahel/ATAImages

Gala proslava organizovana je u elitnom restoranu nadomak Novog Sada, a slavlju je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti.

Jovanove kolege latile su se mikrofona, a najveseliji su bili Saša Matić, Sloba Radanović i Baja Mali Knindža.

Međutim, ćerka Jovana Perišića poželela je da joj mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zapeva na venčanju, ali nije ni slutila da će joj se to i ostvariti.

Svojim hitovima Prija je atmosferu dovela do usijanja, a prelepa ćerka Jovana Perišića nije mogla da sakrije suze radosnice.

Mladence je, takođe, oduševila Aleksandrina neposrednost i to što se, bez obzira na veliki uspeh koji je postigla, nije uobrazila.

– Na moju sreću, a i na sreću svih zet je jako dobar momak. Sportista, zdrav momak, vredan, radan i pošten što mi je jako bitno.

Pored moje Jovane imam i dva sina, Damjana i Nikolu, ali kako kaže narod očevi su ćerkama malo privrženiji. Razmišljam sve vreme.

Zamisli zaljubi se u ovakvog ili onakvog. Ali eto, kada sam upoznao zeta, a i prijatelje buduće sam takođe upoznao, video sam da su to sve jako dobri vredni i pošteni ljudi, tako da sada nemam nikakvu frku.

Samo, jednostavno, to je znaš udaje ti se ćerka. Malo je nezgodno, nije lako – rekao je Perišić.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE