Radio BalkanFox

Eva Mendes o ćerkama – Najžena


S obzirom da su deca Eve Mendes, Esmeralda Amada (10) i Amada Li (8), porasla, to je glumicu i majku podstaklo da počne da uči više o sebi.

Tokom gostovanja u emisiji ,,Drew Barrimore Show“ 19. septembra, Eva je rekla da su mnoge mame navikle da se osećaju „izgubljeno” u ranim danima majčinstva, ali da se ona tada osećala sposobno, te da se tek sada oseća zbunjeno.

Govoreći sa Dru Barimor o životu nove mame u odnosu na život majke velike dece, Mendes je rekla da ponekad ne zna šta da radi sa sobom sada kada njena deca manje zavise od nje.

,,Osećala sam se izgubljeno, ako to ima smisla“, rekla je Eva. „Onda se javio taj kliše: ‘Ok pa, ko sam ja sada nakon što deca mogu sama da prežive?’ Ne traže me svake sekunde“.

Ali nije sve tako crno. Eva da kaže da je i dalje uživa u ulozi majke bez obzira što su se stvari promenile.

„Malo je drugačije“, rekla je. „Ali volim o svemu da razgovaram sa svojim devojkama, tako da se osećam veoma ispunjenom.

Sada kada su njene ćerke starije, one takođe mogu da zavire u ono što je njihova majka radila na ekranu. Mendes je rekla da je pustila svoju decu da gledaju njene filmove i iskoristila priliku kao trenutak za učenje.

„Pokušala sam da im pokažem (pre godinu dana) pokažem scenu iz filma ,,Hitch“ na koju sam bila jako ponosna, jer se bojim duboke, tamne vode“, rekla je tokom nedavnog pojavljivanje u emisiji ,,The Tonight Show“. ,,Morala sam da sprovedem fizičku šalu u Hadsonovom kanalu. U svakom slučaju, bila sam jako uplašena. Tako da sam se tog dana suočila sa strahom i uradila to, i bila sam ponosna.“

Mendes je rekla voditelju Džimiju Falonu da Amada i Esmeralda nisu bile impresionirane, iako nije objasnila da li ih je to zbog njene glumačke sposobnosti ili straha od vode, prenosi InStyle.

„Pustila sam film i pomislila: ‘Ovde se mama suočava sa svojim strahom’,” rekla je ona. „I, uglavnom, uopšte nisu bili impresionirane!“

 

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE