Radio BalkanFox

Umrla Radmila Živković, tuga 

Umrla Radmila Živković, tuga

Umrla Radmila Živković u 72. godini u Beogradu, potvrđeno je iz Narodnog pozorišta. Radmila Živković (Kruševac, 14. januar 1953) bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih, da bi otad igrala u nekoliko desetina filmova.

Umrla Radmila Živković iza sebe ostavila bogatu karijeru 

Najpoznatiji među njima su Naivko, Sabirni centar, Mrtav ’ladan i Polažajnik. Poznata je i po ulogama Đilde u TV seriji Srećni ljudi, Jovanke Ljutić u Stižu dolari, ali i po Ulici lipa, gde je igrala glavnu ulogu.

Živkovićeva je svakako bila najpoznatija kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu Zona Zamfirova.

Podsećanja radi, zdravlje Radmile Živković u maju 2023. goine zabrinulo je sve, a povod za zabrinutost dala je njena ćerka Bojana Bambić, koja je na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku.

Umrla Radmila Živković svet novine svet portal

Ata images

– Svim zaposlenima u hitnoj (ne) pomoći želim da njima i njihovim članovima porodice neko pomogne kao što oni pomažu drugima.

Pročitajte Radmila Živković dobitnica Nušićeve nagrade za životno delo 

– Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage da objašnjavam – napisala je Bojana na popularnoj društvenoj mreži. Očekivano, javnost se odmah zabrinula za zdravlje Radmile Živković.

Umrla Radmila Živković svet novine svet portal

Instagram

Slavnu glumicu, koja je u januaru proslavila jubilarni sedamdeseti rođendan, poslednji put u javnosti videli smo za Dan državnosti, kada joj je predsednik Vučić uručio Sretenjski orden.

Dobitnica odlikovanja drugog stepena za naročite zasluge u javnim i kulturnim delatnostima, posebno u oblasti glume, istakla je za Tanjug da je izuzetno ponosna na sebe i na sve što je postigla.

Umrla Radmila Živković svet novine svet portal

ATA images

‒ Bez obzira na to što sam javna ličnost, živela sam skromno i sve što sam imala davala sam kroz svoju profesiju i shvatala je najozbiljnije moguće. Presrećna sam, još nisam svesna značaja ovog priznanja ‒ rekla je proslavljena glumica, koju dugo nismo videli na javnim dešavanjima.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE