Radio BalkanFox

Premijera filma Breda Pita i Džordža Klunija

Bred Pit i Džordž Kluni nastavljaju svoju diminaciju svetom šoubiznisa. Naime, oni su bili na premijeri svog novog  filma „Wolfs“ koja je održana u Los Anđelesu i još jednom pokazali zbog čega ih mnogi smatraju najvećim glumačkim zvezdama današnjice.

profimedia-0910025818.jpg

Credit: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bred Pit i Džordž Kluni bili su glavne zvezde crvenog tepiha

Ovi holivudski velikani prošetali su crvenim tepihom i ponovo napravili spektakl. Čini se da su se veoma potrudili da privuku pažnju na novi zajednički projekat, ali i da se odlično zabavljaju dok to rade. 

Kluniju se na premijeri nije pridružila njegova partnerka Amal, ali Bredu jeste nova devojka Ines koja je na tren ukrala šou ovim velikanima. Naime, Bred i Džordž bili su potpuno uživeljeni u ulogu na crvenom tepihu dok su ih opsedali paparaci, a onda je prišla ona. Kada je došla Ines, sve je stalo. Bred joj je odmah pohitao u zagrljaj i svu pažnju preusmerio upravo na nju. 

profimedia-0910025805.jpg

Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kada je prišla Ines, sve je stalo za Breda

 vidi se da je Bred ponovo istinski srećan u ljubavi dok vodi mukotrpnu borbu sa bivšom ženom Anđelinom Džoli oko starateljstva nad decom koja se sve više odriču prezimena svog slavnog oca. 


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE