Radio BalkanFox

Stanislav Krofak bacio oko na Anđelu Đuričić u Eliti 8

Stanislav Krofak Pantera privukao je veliku pažnju učešćem u prošloj sezoni rijalitija „Elita 7“, kada se pojavio kao bivši dečko Mione Jovanović, a imanje napustio kao nekadašnji izabranik Maje Marinković.

Stanislav Krofak (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Stanislav Krofak (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier




Maja i Stanislav su nastavili turbulentnu vezu po izlasku iz rijalitija, a potom na isti stavili tačku, čini se za sva vremena.

Stanislav Krofak i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Stanislav Krofak i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Stanislav je nedavno izjavio da je ispratio dešavanja u „Eliti 8“ i da mu je za oko zapala atraktivna Anđela Đuričić, ali da nije upućen u ono što je radila ranije, te da će odvojiti malo vremena, kako bi to saznao.

Iako se retko oglašava na temu svog privatnog života, Stanislav Krofak večeras gostuje u emisiji „Pitam za druga“, gde će nikad iskrenije komentarisati dešavanja u rijalitiju, ali i otkriti istinu o raskidu sa Majom Marinković.

Stanislav Krofak (Foto: Screenshot TV Pink)

Stanislav Krofak (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsećanja radi, Maja je iznela svoje mišljenje povodom toga što je Stanislav rekao i kako je ona slagala da se dopisivao sa devojkama, već da je videla poruke sa nekim drugarima, kao i to što je naveo Anđelu Đuričić kao najlepšu devojku u Beloj kući i priznao da ako bude ulazio da će biti njegova ili ničija.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE