Radio BalkanFox

O poslednjem stajlingu Anabele Atijas se priča i piše na sve strane…

Pevačica Anabela Atijas pojavila se na tematskoj „Veliki Getsbi“ žurki koju je organizovao Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“.

Anabela Atijas (Foto: Instagram)

Anabela Atijas (Foto: Instagram) • Instagram




U skladu sa temom žurke, Anabela je belu haljinu upotpunila biserima, koje je ponela oko vrata i čela, dok je u kosi imala perje.

Gospođa Atijas je akcenat stavila na bujno poprsje, te su joj grudi izvirivale, zbog čega se komentarima na društvenim mrežama nije video kraj.

Anabela Atijas (Foto: Instagram)

Anabela Atijas (Foto: Instagram)

Pevačica Anabela Atijas (49) ne krije da je prošla kroz mnoge bolne situacije u životu, a o njima je javno govorila.

Kao jedan od najtežih perioda, Anabela je izdvojila trenutak kada je ostala bez krova nad glavom i bila prepuštena samoj sebi.

Anabela Atijas (Foto: Instagram)

Anabela Atijas (Foto: Instagram)

– Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog života rekla sam da je ‘sada najteže’. Ne može da se poredi sa momentom kad sam ostala bez svog doma i moje prve ljubavi koja je tragično nastradala. Puno sam puta rekla da nas svaka frustracija jača, na kraju se sve dobro završilo – rekla je ona i dodala:

– Potpuni raspad, u momentu ostaneš sam bez ičega. Imala sam samo 16 godina. Naučila sam da je najgora moguća kletva imati, pa nemati. Meni se desilo da sam preko noći ušla u pakao. Verovala sam da neću preživeti to što mi se tada dešavalo. Surovo sam bila ostavljena na milost i nemilost životu, da nisam znala gde ću da zanoćim i šta ću da pojedem. Nedavno mi se desilo da me je jedna gospođa nazvala uličarkom, možete me tako nazvati, ali je ta jedna uličarka posle postala jedna uspešna žena, majka… Na kraju ti akademici koji se busaju diplomama nisu veći ljudi, osim ako ne pomognu nekome. Najlakše je podrugivati se i koristiti nečije slabosti, to je dno dna – nastavila je Anabela.

– Želela sam samo da umrem, da me nema, bila sam sama, nisam imala nijednu svetlu tačku u tom momentu i nešto što bi me održavalo u životu. Ljudi nikad ne treba da gube veru u to da Bog ima plan za nas. Gubitak i bol su od mene napravili ono što sam danas – istakla je pevačica.

Anabela Atijas je, sa druge strane, bila tema poslednjeg intervjua densera Gagija Đoganija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Marko Miljković spojio Anabelu Atijas i Gagija Đoganija: „Oprostio sam joj!“ (Video)

(Premijera Vikend Specijal)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE