Radio BalkanFox

ZBOG BATE ŽIVOJINOVIĆA URADILA NEŠTO ŠOKANTNO! Radmila Živković njegovu smrt NIKAD nije prežalila! (GALERIJA)

Danas je u ranim jutarnjim časovima preminula filmska, pozorišna i televizijska glumica Radmila Živković, u 72. godini, nakon duge bolesti. Ova vest je potvrđena iz Narodnog pozorišta, gde je Radmila ostavila dubok trag svojim izuzetnim talentom i predanošću glumi.

Republika

Foto: Printscreen

Radmila je izuzetno cenila Batu

Radmila Živković je bila velika prijateljica i kuma legendarnog Velimira Bate Živojinovića, čime je ostavila neizbrisiv pečat u istoriji domaće kinematografije. Nakon Batinog odlaska, Rada je gostovala u „Amidži šouu“, gde je otkrila neke zanimljive detalje o glumcu. Međutim, ono što je iznenadilo sve prisutne bilo je kada je zapalila cigaretu usred emisije, izjavivši: „Ovu cigaretu palim mom Bati. Neka ova cigareta izgori do kraja, a Bata neće izgoreti nikad.“

Nezaboravne uloge

Radmila će večno ostati upamćena po svojim izuzetnim ulogama. Njene najpoznatije uloge uključuju likove iz filmova „Naivko“, „Sabirni centar“, „Mrtav ’ladan“ i „Polažajnik“. Takođe, bila je prepoznatljiva po ulozi Đilde u televizijskoj seriji „Srećni ljudi“, Jovanki Ljutić iz „Stižu dolari“, kao i po ulozi u seriji „Ulica lipa“, gde je tumačila glavnu ulogu. Ipak, Rada je najviše bila poznata kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu „Zona Zamfirova“.

Radmila Živković je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji i pozorištu, te će njen talenat i doprinos umetnosti zauvek ostati deo nasleđa koje je ostavila iza sebe. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci će je pamtiti po izuzetnoj glumačkoj karijeri i nezaboravnim trenucima koje je donela publici širom regiona.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE