Radio BalkanFox

Bivši muž Radmile Živković je takođe glumac

Bivši muž Radmile Živković je takođe glumac

Glumica Radmila Živković napustila nas je danas u 72. godini života, a iza sebe je ostavila brojna filmska i televizijska ostvarenja, pozorišne uloge i nebrojene nagrade koje dobila za svoj rad. I dok se kada je gluma u pitanju, publici davala kao na dlanu, privatni život je držala daleko od javnosti, pa je malo ko znao ko je bivši muž Radmile Živković iako je i on takođ iz sveta glume.

Bivši muž Radmile Živković svet portal svetBivši muž Radmile Živković svet portal svet

Ata images

Ljubavni život proslavljena dramska umetnica nije davala medijima i javnosti na uvid. Ipak, zna se da ima ćerku Bojanu, takođe glumicu, iz braka sa Predragom Bambićem, od koga se razvela.  Bivši muž proslavljene glumice istakao se kao direktor fotografije, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova, a glumio je i u nekoliko ostvarenja.

Bivši muž Radmile Živković bio je u odličnim odnosima s njom

– Ćalac rođendanac – napisala je Radmilina i Predragova ćerka pored fotografija sa zabave, na kojoj je Predrag pozirao sa tortom i svećicama u obliku broja 65.

Bivši muž Radmile ŽivkovićBivši muž Radmile Živković

Instagram

Kada je Bojana slavila svoj 41. rođendan, društvo su joj pravila oba roditelja. Iako su se Radmila i Predrag odavno razveli, osmesi na zajedničkoj slici otkrivaju da su ostali u dobrim odnosima, piše Hello!.

Bojana je jednom prilikom uspela da spoji roditelje i na javnom događaju – oboje su prisustvovali premijeri njene predstave “Iranska konferencija”. Jasno je da je glumici i njenom bivšem suprugu njihova jedinica uvek bila na prvom mestu

Bivši muž Radmile ŽivkovićBivši muž Radmile Živković

Instagram

Bojana se posle majčine smrti oglasila za Kurir i drhtavim glasom rekla:

– Nisam u prilici da razgovaram. Ovo nisam očekivala, ništa nije slutilo da će se ovo desiti. Da, imala je zdravstvenih problema, ali nisu bili kobni po život. Molim vas samo da u svojim tekstovima moju majku predstavite dostojanstveno kakva je i ona bila – rekla je Bojana.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE