Radio BalkanFox

Jovana Jeremić uputila brutalne reči pevačici sa kojom je u sukobu: „Tanja Savić mora da smrša“



Zabava

Jovana Jeremić uputila brutalne reči pevačici sa kojom je u sukobu: „Tanja Savić mora da smrša“

Jovana Jeremić stigla je ovoga puta na žurku Pink-a bez svog partnera Dragana Stankovića.

.

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

.

– Crna udovica kreće u noćni pohod. Dragan večeras odmara, večeras sam sama izašla – rekla je Jovana odmah na početku razgovora sa medijima.

– Ja sam velika zvezda, moraš da zaslužiš da sa mnom budeš u novinama. Ja sam nekada mogla da se „fajtam“ sa Tanjom Savić, ali više ne. Nije Tanja uspela, ja joj ne znam nijednu pesmu. Mora da smrša užasno se ugojila. Ne znam kako će napuniti Arenu. Ja volim Teu Tairović – rekla je Jovana, pa otkrila ko joj se od mladih pevačica još dopada:

Jovana Jeremić

– Teu sam podržala na početku karijere i nju i Milicu Pavlović, Milicu Todorović i Radu Manojlović i Aleksandru Prijović.

„Posle Amerike više ništa neće biti isto“

Jeremićeva je nedavno priznala da je poslednjih dana posebno uzbuđena zbog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore, koji će se održati u Vašingtonu.

– Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki dan. Posle Amerike više ništa neće biti isto, ovo je prvi odlazak, a onda ide drugi, pa treći, pa svetska karijera Jovane Jeremić – kaže voditeljka, koja se vrlo pažljivo priprema za susret sa Trampom.

– Uveliko biram stajling. Engleski već odavno znam, ali ga usavršavam svakodnevno. Za debate između Donalda Trampa i Kamale Haris engleski mora biti na najvišem mogućem nivou.

Šarmantna voditeljka priznala je da je Donald Tramp baš po njenom ukusu.

– Tramp je odličan, ne bih ja tu ništa menjala! Ne bih imala ništa protiv da popijemo jedan proseko. Izvela bih ga u grad, a onda bih mu pokazala televiziju Pink – zaključila je Jovana za kraj.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE