Radio BalkanFox

NAJLEPŠA VODITELJKA UKRALA ŠOU – HOLIVUDSKA DIVA NA BALKANSKI NAČIN: Providna haljina otkrila i više nego inače! (FOTO)


Voditeljka Maja Manojlović (40) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana. Izgleda da lepoj Maji to ne pada nimalo teško, budući da je uvek besprekorno doterana i nasmejana, dokazavši po ko zna koji put da svoj životni poziv voli bez premca.

Televizija Pink jubilarno je proslavila 30. rođendan, a tim povodom upriličena je velika tematska zabava koja je bila inspirisana knjigom „Veliki Getsbi“ iz 1925. godine. Kniga je ekranizovana, a lik beznadežno zaljubljenog milionera koja priređuje brojne zabave odigrao je Leondaro Dikaprio. 

 

 

Maja je tako dobila zadatak da se obuče dostojno zabave milionera iz 20-ih godina prošlog veka. Opredelila se za haljinu u boji višnje, koja je cela bila od tila. Da je ova boja veoma popularna svedoči i činjenica da je nedavno i bivša teniserka Ana Ivanović osvanula u kreciji iste boje.

Manojlovićeva se pak opredelila za toaletu koja je imala karnere u predelu grudi, dok je maleni karner bio i u vidu kratkog rukava. Hajina se spuštala u blagi A-kroj parteći liniju tela i dosežući dužinu upola listova. Toaleta je bila delimično providna, a videlo se da zgodna voditeljka ispod nje nosi ili bodi ili dubok donji veš koji je trenutno veoma atraktivan, a nosio se čak i 20-ih.

Celokupan stajling zaokružila je užom ogrlicom iz dva sloja bisera, crnim salonkama visokih potpetica sa cirkonima i elegantnom srebrnom tašnicom.

 

 

Istog trena njen Instagram nalog se usijao.

– Vau, pravi Holivud!

– Izdominirala! Kad pomislim da ne možete biti lepši, Vi me iznova iznenadite!

– Maja Manojlović Holivud diva na balkanski način.

– Uvek divna.

– Lepotica.

 

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE