Radio BalkanFox

Ispovest Ejmi Dikinson – Najžena


 

Australijska Tiktokerka sa holandskim državljanstvom Ejmi Dikinson objavila je video u kojem je pokazala tetovažu koju je uradila dok je boravila na Fidžiju pa u suzama zamolila svojih 95 hiljada pratilaca da joj pomognu oko njene nove tetovaže.

„Nisam znala da Fidžijci mogu biti tako zli jer sada imam tetovažu, a ne znam ni šta to znači. Pa može li mi neko reći šta imam na telu, molim?“ upitala je pa okrenula kameru i zajecala: „U redu, ovo je moja tetovaža. Šta to uopšte znači?“

 

 

Na tetovaži, koja se nalazi na gornjem delu grudi, piše „matanivola levu“, a pratioci su joj pomogli da otkrije njeno značenje.

Značenje tetovaže nasmejalo mnoge

„To znači ‘velika slova’ na fidžijskom jeziku“, objasnio joj je jedan Tiktoker, dok se drugi nadovezao: „Da, tačno je. Zapravo je smešno jer malim slovima piše ‘velika slova’. Briljantno.“

 

 

Međutim, u komentarima su se javili i oni koji su otkrili da postoji alternativno značenje ovih reči te da se mogu interpretirati kao „velika knjiga“, odnosno osoba koja mnogo priča, što je način da se kaže da je proživela brojne avanture. 

Neki su se pitali da li je njena tetovaža uopšte prava, no u sledećim je videima objasnila kako je spontana osoba i potvrdila da se zaista tetovirala te još jednom pokazala tetovažu.

Bonus video:

 

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE