Radio BalkanFox

Ovaj tip muškog tela najviše privlači žene! Iznenadićete se

Muškarci sa određenim tipom građe i određenim brojem kilograma su ženama najprivlačniji, otkrilo je nedavno istraživanje.

Istraživači sa Univerziteta Čepmen sproveli su anketu među 60.058 heteroseksualnih žena i muškaraca, pitajući ih koliko su partnera imali i kolika je bila njihova težina i visina.

Istraživanje je imalo cilj da utvrdi koji tip muškaraca je najprivlačniji ženama.

Foto: Shuterstock

 

 

 

Visina je bitna

Kod muškaraca i žena starosti između 30 i 44 godine, prosečan broj ljudi sa kojima su bili intimni bio je osam. Za muškarce koji su bili niži od proseka, njihov srednji broj je bio 5, dok su veoma visoki muškarci u proseku imali 10 žena.

Ovi nalazi potvrđuju da je visina relevantna za muškarce – rekao je doktor Dejvid Frederik, docent psihologije na Univerzitetu Čepmen i glavni autor studije.

Foto: Shuterstock

 


 

 

 

Važna je i težina

​Kada se pogleda indeks telesne mase, muškarci koji su bili tačno u sredini i imali prosečnu građu i broj kilograma, imali su najviše seksualnih partnera. Muškarci sa malim viškom kilograma bili su na drugom mestu. 

Muškarci koji izgledaju nešto krupnije, ili su više atletski građeni, generalno imaju više seksualnih iskustava od drugih muškaraca – naveo je je doktor Frederik. 

Foto: Shuterstock

 


Iako visina i težina igraju određenu ulogu u broju intimnih iskustava koje muškarci imaju, studija pokazuje da to nije sve – postoje i drugi važni faktori.

Tako, na primer, žene cene i kada su muškarci ljubazni ili se lepo oblače, prenosi Your tango.

 



5 boja koje će dominirati ove jeseni! Evo kako možete da ih iskombinujete za savršen izgled (FOTO)

Moda i lepota

Tokom jeseni koja je pred nama najviše će se nositi modni komadi u bordo, maslinasto zelenoj, krem, kraljevsko plavoj i senf žutoj boji.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE