Radio BalkanFox

Slika Hejli Biber – Najžena

Hejli Biber deli pogled na svoj život nakon porođaja!

Manekenka je u četvrtak, 19. septembra objavila je elegantan selfi u ogledalu na svom Instagramu, sa jednostavnom porukom u kojoj je pozdravila svoje pratioce.

„Zdravo. “, napisala je na slici. 

Hejli je nosila minimalnu šminku i crnu majicu, koja se uklapala uz njen manikir, zajedno sa njenom svetlucavom ogrlicom sa priveskom u obliku slova „B“. Njena kosa je bila podignuta, a dva pramena su joj uokvirila lica. Na snimku je takođe prikazan pogled na Hejliin telefon, na kom je bila maska njenog brenda ,,Rhode“, prenosi People.

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Sliku je objavila četiri nedelje nakon što su ona i suprug Džastin Biber najavili dolazak svoje prve bebe, sina Džeka Bluza Bibera.

Džastin i Hejli najavili su dolazak njihovog prvog sina Džeka Bluza  23. avgusta, kada su ispoštovali porodičnu tradiciju tako što su svog sinu dali inicijale „Dž. B.“ (kao Džastin, neki od njegove braće i sestara i njegov otac Džeremi Biber).

Mladi roditelji su nedavno podelili uvid u njihov život. Džastin 3. septembra podelio sliku slatke šolje za kafu na kojoj je pisalo ,,tata medved“, a Hejli je istog dana podelila sliku prstena na kome je pisalo ,,mama“.

Njihova porodica je u međuvremenu nastavila da uživa u bebi Džeku.

 

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE