Radio BalkanFox

Ovo su detalji o nastavku serije „Močvara“: Ova poznata glumica se pridružuje ekipi



Zabava

Ovo su detalji o nastavku serije „Močvara“: Ova poznata glumica se pridružuje ekipi

  • Nikola Krsmanović, nekada policajac, sada se bavi prevozom elitnih prostitutki
  • U trećoj sezoni serije igraju Goran Bogdan, Jelisaveta Teodosić, Stefan Trifunović, Dejan Dedić, i drugi

Nastavak “Močvare”, odnosno osam novih epizoda treće sezone serijala, počeo je da se prikazuje.

Močvara

Foto: Firefly Productions / youtube

Močvara

Nove epizode “Močvare” reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, nas vraćaju na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešavanja oko Nikole Krsmanovića (Goran Bogdan) koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom elitnih prostitutki.

Blic preporučuje

Nikola postaje blizak sa Svetlanom (Jelisaveta Teodosić) koju stižu duhovi iz prošlosti, nakon čega želi da promeni život iz korena, što dovodi do kobnih posledica.

Posle jednog incidenta Nikola postaje glavni osumnjičeni i on shvata da rešenje ovog slučaja upravo leži u davno zaboravljenoj prošlosti.

U nastavku serije igraju i: Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Peđa Marjanović, Jana Milosavljević, Marko Janjić, Matea Milosavljević, Anja Đorđević, Anđela Janković…

– Ovo je veliko veliko finale i sa trećom sezonom se završava “Močvara”. Nove epizode su zagonetne, sa neočekivanim raspletom. Krug se zatvara za našeg glavnog junaka Nikolu. Tragično ili srećno – moraćete da sačekate osmu epizodu. Inače, snimali smo uglavnom u Beogradu i u Pančevu. Najkomplikovanije su bile scene vožnje beogradskim ulicama zbog posebnog načina snimanja i za moju ekipu nove tehnologije koju smo isprobali – otkriva Novković.

Foto: Firefly Productions / youtube

Močvara

Od reditelja saznajemo i ko je od starih likova ostao u osnovi priče.

– Pored Nikole, koga tumači Goran Bogdan, tu su još i policajci Boban koga igra Stefan Trifunović, Lazar – igra ga Dejan Dedić, patolog Nina – Dubravka Kovjanić i bivša žena Maja u tumačenju Marte Bjelice.

Stefan Trifunović koji tumači Bobana, otkriva šta će se sa njegovim likom dešavati u nastavku.

– U ovoj trećoj sezoni “Močvare” stvari su malo drugačije. Boban Marković je sada glavni inspektor. Nikola Krsmanović, njegov kum i partner, ne radi više u policiji. Na početku ove sezone oni su se malo udaljili, ne rade zajedno, a i ne viđaju se kao pre. Boban Marković se suočava sa jednim čudnim ubistvom, u toj istrazi mu pomažu inspektor Lazar, i još jedan mladi inspektor Miloš.

Glumac otkriva sa kim je sada u timu i ko mu je nadređeni.

– Prvi put je on glavni inspektor i sva odgovornost je na njemu. Kako odmiče istraga stvari će biti sve uzbudljivije i napetije. Sa jedne strane je istraga, kolege inspektori, sa druge Nikola Krsmanović, Bobanov najbolji prijatelj, kum i bivši kolega. Sad koju stranu izabrati, ako uopšte može da bira. To je iskušenje sa kojim se suočava inspektor Boban Marković, da li nešto da prećuti, sakrije, da li da pomogne Nikoli, ili će Nikola njemu pomoći, Ali sve ove odgovore možete da dobijete ako budete odgledali treću sezonu “Močvare”, jer stvari nikada nisu onakve kako izgledaju na prvi pogled – priča Stefan. Trifunović ističe da je posebno izazovno za Bobana u ovoj sezoni bilo otkrivanje umešanosti Nikole Krsmanovića u slučajeve.

Foto: Firefly Productions / youtube

Močvara

Tada stvari postaju jako komplikovane, Boban otkriva detalje oko Nikolinog sadašnjeg života. Dolazi u iskušenje da li da posmatra Nikolu kao kolegu i priajtelja, kuma ili da ga tretira kao osumljičenog. Međutim, kako se stvari dalje odvijaju, tako se i njihov odnos menja i komplikuje. Tako da najizazovnije u ovoj sezoni za inspektora Markovića je borba sa samim sobom, kako da ostavi osećanja i blikost sa svojim nekadašnjim kolegom, najboljim prijateljem, po strani i da se ponaša profesionalno i odgovorno.

VIDEO: Miloš Biković: Uvek kada dobijem pištolj na setu, ja ga uvek proverim


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE