Radio BalkanFox

Konstrakta na koncertu oduševila najlepšim izdanjem do sad

U svakoj prilici, poznata muzičarka nosi predimenziorane statement komade, a za svoj koncert u Centru „Sava“ odabrala je vrlo efektno modno izdanje.

Konstrakta na koncertu u Sava Centru
Konstrakta na koncertu u Sava Centrufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta i Zemlja gruva održali su sinoć veliki koncert u Beogradu nakon dugog iščekivanja, a oni su izveli svoje najveće hitove u punoj Plavoj sali Centra „Sava“.


Poznata po autentičnom modnom izrazu, jedna od omiljenih predstavnica Srbije na Evroviziji u istoriji ovog takmičenja još jednom je odabrala nesvakidašnje izdanje koje ostavlja utisak, ovog puta u crno-beloj kombinaciji.


Nakon što smo popularnu Konstraktu dugo viđali u beloj boji, ona se sada opredelila za upečatljiv konstrast: crne, duboke pantalone i belu košulju s predimenzioniranim puf-rukavima, a sve je upotpunila decentnom leptir-mašnom crne boje.





1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Upravo su rukavi bili najupečatljiviji deo njenog stajlinga i pokazali su da se svačija omiljena umetnica koja mora biti zdrava i dalje pridržava svog pravila o jednom oversized statement komadu.

 

Konstrakta na koncertu u Sava Centru
Konstrakta na koncertu u Sava Centrufoto: Antonio Ahel/ATAImages

U svakoj svečanijoj prilici muzičarka nosi jedan odevni predmet čiji je dizajn oslonjen na klasiku, ali se izdvaja interesantnim krojem i ima predimenionirane delove ili je čitav većih dimenzija.


U galeriji se podsetite drugih zanimljih izdanja Konstrakte u sličnom stilu.





1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

BONUS VIDEO

Konstrakta zaplesala uz pesmu „Zejna je najbolja“

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE