Radio BalkanFox

Voditeljka Jovana Jeremić želi da ide u vojsku

Voditeljka Jovana Jeremić želi da ide u vojsku

Voditeljka Jovana Jeremić, prisustvovala je dodeli nagrada posvećenim proslavi 30 godina postojanja Pink televizije. Događaj se održao u luksuzno preuređenom teatru “Odeon”, gde je nedavno premijerno izveden mjuzikl “Lu”, autorsko delo Željka Mitrovića.

Voditeljka Jovana Jeremić svet novine svet portalVoditeljka Jovana Jeremić svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Voditeljka Jovana Jeremić o služenju vojnog roka

Ovom prilikom, Jovana Jeremić se osvrnula na jednu od glavnih tema ovih dana – ponovnog uvođenja vojnog roka u Srbiji.

– Da, naravno, slažem se da se ponovo uvede obavezan vojni rok! Svi muškarci moraju da idu vojsku, nema biblioteke, vatrogasni dom, opština… Isključivo da se nosi puška, rovovi, blato, kiša, voda, močvare – znači, to je vojska! Sve drugo su smešne priče. Kao ono kada odeš tamo, a završi ti mama da budeš bibliotekar tamo, pa si kao služio vosjku… Kakva je to vojska?! Ti si onda bibliotekar, koga ti lažeš, nisi vojnik – ističe oštro voditeljka Pinka za Republiku, te kaže da javnost ne bi trebalo da se iznenadi ako i ona obuče vojnu unifromu:

– I ja ću možda da odem u vojsku, prijaviću se u ženski vodni red. Ja da nisam najgledanije TV lice u zemlji sigurno bih bila komandant u vojsci! Meni rano ustajanje sigurno neće teško pasti, ja ustajem svakog dana u četiri. Ja ću da poteram vodni red! Ako ja uđem u kasarnu i zavedem red, ovi oficiri i kapetani mogu slobodno da idu na godišnji odmor, jer ja preuzimam njihovu funkciju!

Voditeljka Jovana Jeremić svet novine svet portalVoditeljka Jovana Jeremić svet novine svet portal

F.S./ATAImages

Jovana nije krila oduševljenje zbog odlaska u Ameriku povodom predsedničkih izbora u Vašingtonu.

– Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki dan. Posle Amerike više ništa neće biti isto, ovo je prvi odlazak, onda ide drugi, pa treći, a onda ide svetska karijera Jovane Jeremić. Danas sam krenula stajling da pripremam, engleski već odavno. Vežbam ozbiljan engleski koji je potreban za tekstove i debate između Donalda Trampa i Kamale Haris i taj engleski je na najvišem mogućem nivou – rekla je voditeljka.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE