Radio BalkanFox

Aca Lukas novi spot | Kurir


Lukas je ovoga puta po prvi put poverenje poklonio mladoj devojci Jeleni Mirković, ćerki njegovog menadžera Saše Mirkovića, koja je rešila da krene očevim stopama. Pevač veruje u njene ideje i u rad njenog tima, te se nije dvoumio ko će producirati njegov spot.

I Jelena je prezadovoljna sarasdnjom sa Lukasom, kojeg poznaje od malih nogu.

–  Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Acom. Izuzetno je bio saradljiv i lak za dogovor i organizaciju oko snimanja. Ovo je naša prva saradnja iako se dugo godina znamo jer saradjuje sa mojim ocem. Verujem da će i biti uspešna, jedva čekam da se završi spot i da ga pošaljem Aci i njegovom timu, a zatim i da ga plasiramo publici. Verujem da cemo probuditi bas taj Real Vibe – rekla je Jelena za Kurir i objasnila kako se ona našla u ovom poslu.

– Još od malih nogu sam veliki filmofil i oduvek mi je muzicki spot upotpunjavao doživljaj pesme. Nakon što sam odradila serijsko-filmski projekat u Hajpovoj izvršnoj produkciji, zaljubila sam se u video produkciju i otkrila jedan novi svet kreativnosti. S obzirom na kreativnu i organizacionu crtu, iako sam zavrsila fakultet za preduzetnički biznis i radila više u svetu finansija, odlučila sam da otvorim svoju firmu za video produkciju, kao i organizaciju poslovnih i muzičkih događaja. Zahvaljujući podrsci moje porodice koja mi je dala vetar u leđa, krenula sam u ostvarenje svojih snova. Moj otac, Saša Mirković, je čovek koji je sa svojih 10 prstiju gradio sve od nule, bez ikakve pomoći osim podrške i ljubavi moje majke što mi i jeste od malih nogu najveća motivacija kada je reč o izgradnji karijere. To i želim da poručim svim roditeljima: nemojte deci da sečete krila već im dozvolite da ih rašire, a vi budite vetar koji će ih nositi do visina – rekla je Jelena.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE