Radio BalkanFox

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA PREKINULA ĆUTNJU! Aleksandra objavila najdirljiviji snimak iz porodičnog doma!

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor „Grand“ produkcije, završio u bolnici u Beogradu, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva. Međutim, kako je Republika ekskluzivno saznala, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Saša se trenutno leči u Parizu

Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Trebalo je da bude operisan ovde, ali je u poslednjem trenutku odlučio da ode za Pariz – otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra objavila dirljiv snimak

Sašina ćerka Aleksandra Popović nije aktivna na društvenim mrežama, ali je danas na svom Instagram profilu objavila dirljiv snimak. Ona se usnimila u krevetu sa svojim ljubimcem, psom pomerancem, te dodala baladu Ete Džejms „A Sunday Kind of Love“.

 

 

Iako je rođena u privilegovanoj porodici, Aleksandra je mnoge iznenadila izborom karijere. Donela je odluku da napusti dva fakulteta kako bi sledila svoju strast prema uređivanju noktiju, a završila je i kurs manikira. Takođe, otkrila je još jednu strast – prema izradi nakita, i često prikazuje složen proces izrade nakita na svom Instagram profilu. Iako nije poznato koliko Aleksandra zarađuje od toga i da li joj to primarni izvor novca, poznato je da joj je otac poklonio stan u kompleksu na Bežanijskoj kosi te jedan lokal.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE