Radio BalkanFox

ZAPUŠTEN, NIKOM SE NE JAVLJA I NE LIČI NA SEBE: Još jedna zvezda „Prijatelja“ izgleda zabrinjavajuće

Glumac Met Leblank (57) proslavio se ulogom Džoija u legendarnoj seriji „Prijatelji“. Nakon smrti kolege Metjua Perija, sad su svi zabrinuti za njega. Met je fotografisan u jednoj prodavnici automobila u Los Anđelesu.

Ono što je posebno zabrinulo njegove kolege je njegov zapušten izgled i odsutnost, od šarmantnog Džoija nije ostalo ništa, jer glumac ne liči na sebe. 

Zapušten 

Kako piše In Touch Weekli, kolege iz čuvene serije su uplašene za njega i njegovo zdravlje. Posebno je zabrinuta Dženifer Aniston koja je izuzetno vezana za kolege iz serije koja je i nju proslavila.

Kako je objasnio prijatelj Leblanka, nema razloga za brigu.

– To što se ugojio nije sramota. Iako će mnogi pomisliti da se Met odao porocima zbog njegovog zapuštenog izgleda, to nije u pitanju. On jednostavno tuguje! Ono što je posebno zabrinjavajuće za Džen i kompletnu ekipu „Prijatelja“ je što s njim nemaju kontakt već mesecima. Postao je samotnjak – rekao je prijatelj glumca. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Met je fotografisan u jednoj prodavnici automobila i niko ga nije prepoznao

 

Met se tokom snimanja serije zbližio sa Metju Perijem, pa su postali bliski prijatelji u stvarnom životu. Svih ovih decenija su bili u kontaktu. Perijeva iznenadna smrt je teško pala LeBlanku. Peri se, da podsetio, udavio u džakuziju usled prevelike količine ketamina, a nakon njegove smrti Met se potpuno povukao iz javnosti. 

Ove fotografije su prve posle nekoliko meseci, pa ne čudi što su prijatelji zabrinuti za njega. 

– Nakon tragične smrti Perija jedno vreme je Met bio u kontaktu sa kolegama iz serije, a onda se povukao. Nije bio zainteresovan za druženje, povukao se u sebe, a sad izgleda kao vrlo tužan prizor – dodao je njegov prijatelj. 

Met je bio oženjen američkom glumicom Melisom Meknajt (58) koja mu je rodila ćerku Marinu Perl. Osam meseci nakon rođenja devojčice roditelji su shvatili da nešto nije u redu. Svaki put kad bi pokušala da puzi ona bi pala na levu stranu. Odveli su je kod lekara koji su joj dijagnostikovali poremećaj mozga.

Met se povukao se iz sveta glume i posvetio podizanju deteta, a Marina danas ima 19 godina. Od majke svoje ćerke razveo se 2006. a pet godina kasnije se potpuno se distancirao od medija i tome je ostao dosledan do danas.

BONUS VIDEO:

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE