Radio BalkanFox

PRVO OGLAŠAVANJE BIVŠEG MUŽA POKOJNE RADMILE ŽIVKOVIĆ! Glumac pokazao fotografiju koja kida dušu!


Jedan od najpoznatijih glumaca, Predrag Bambić, javno se oprostio od svoje bivše supruge, legendarne glumice Radmile Živković, koja nas je juče napustila u 72. godini života nakon duge i teške bolesti. Ovaj javni oproštaj budi sećanja na njihovu prošlost i zajedničku ćerku, takođe glumicu, Bojanu Bambić.

 

 

Ljubavni život Radmile Živković bio je podjednako interesantan kao i njene uloge na sceni. Njen bivši suprug, Predrag Bambić, bio je snimatelj, a sa njim je dobila ćerku Bojanu. Nakon završetka braka, Radmila se ponovo udala, što je dodatno začinilo njen veoma zanimljiv ljubavni život.

Iako su mediji ranije pisali o neslavnom završetku njihovog braka, Predrag Bambić je javno istakao da su poslednjih godina imali dobar odnos zbog svoje ćerke Bojane. Ovaj neobičan odnos nakon razvoda definitivno je iznenađujuća činjenica koja baca novo svetlo na njihovu vezu.

Radmila Živković biće sahranjena 24. septembra na Novom groblju u Beogradu u 14:30 časova. Njeni brojni kolege, prijatelji i obožavaoci oprostiće se od nje na večni počinak, ali će njen lik i dela ostati zauvek upamćeni u srpskoj kinematografiji i pozorištu.

Pored filmske karijere, Radmila Živković ostvarila je značajne uloge i na malim i velikim pozornicama. Publika je pamti po ulozi Jovanke Ljutić u seriji „Stižu dolari“, ali i po glavnoj ulozi u seriji „Ulica lipa“. Njena uloga u pozorištu takođe je ostavila dubok trag u srpskoj umetnosti.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE