Radio BalkanFox

NIKAKO NE IGNORIŠITE OVE ZNAKOVE Ovakvo ponašanje je ključan znak da vas partner vara, mnoge žene su u zabludi!

Ona savetuje da obratite pažnju na promene u njegovom ponašanju i verujete svojim instinktima. Osećaj iz stomaka često je ispravan, iako ga žene ponekad ignorišu, piše the sun. 

Evo koji znaci mogu biti upozoravajući:

Sve manje vremena provodite zajedno – Ako vaš partner iznenada provodi više vremena sa prijateljima ili sam, to može ukazivati na prevaru.

Iznenadna pažnja prema izgledu – Ako se vaš partner, koji ranije nije bio posebno zainteresovan za izgled, odjednom počne previše truditi oko odeće i izgleda, to može biti razlog za zabrinutost.

prevaraFokusiranost na trening – Nagla posvećenost fizičkoj aktivnosti može značiti da postoji nova osoba zbog koje želi da izgleda najbolje.

 

Duži rad i odsustva – Iznenadno „prekovremeno“ i česta poslovna putovanja, posebno ako nije došlo do promene u njegovoj poslovnoj ulozi, mogu biti znak preljube.

Zanima ga gde provodite vreme – Ako se vaš partner previše raspituje gde ćete biti, to može značiti da želi da izbegne da vas sretne dok je s nekim drugim.

Postao je tajnovit – Tajanstveno ponašanje, posebno ako ne ispušta mobilni iz ruku i menja lozinke, ukazuje na potencijalne probleme u vezi.

Promene u intimnom životu – Bilo da je intimnost potpuno nestala ili je postao preterano strastven, promene u spavaćoj sobi mogu biti signal nečega sumnjivog.

novac

Foto: Shutterstock

 

Veća potrošnja novca – Ako je vaš partner počeo da troši više nego ranije, to može biti znak da skriva neku veliku tajnu.

Laganje – Ako ste ga uhvatili u laži i njegova reakcija je bila bes ili ljutnja, to može značiti da pokušava da sakrije nešto ozbiljnije.

Prekomerni trud – Kupuje vam poklone ili vam pruža pažnju koju ranije nije, bez razloga? To može biti način da „opere“ svoju savest zbog krivice.

Ako primetite više od jednog od ovih znakova, Sara savetuje da ozbiljno razmislite o tome šta se dešava u vašoj vezi.

BONUS VIDEO 

 

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE