Radio BalkanFox

DEJAN DRAGOJEVIĆ IDE U VOJSKU SRBIJE! Oglasio se pred zvanično vraćanje VOJNOG ROKA: Trebaće mi… (GALERIJA)

Od 2025. godine, obavezno služenje vojnog roka će ponovo postati deo svakodnevice u Srbiji. Iako još uvek nisu doneti zvanični zakonski okviri, poznato je da će trajati skoro tri meseca. Mnoge poznate ličnosti oglasile su se na ovu temu, a pobednik „Zadruge 5“ Dejan Dragojević danas je otkrio da će ići u vojsku.

Dejan, koji je ove godine napunio 29 godina, oglasio se putem storija na društvenoj mreži Instagram i pokazao svoja mišićava leđa.

Živeo povratak vojnog roka! Kolika su mi leđa, trebaće mi trosed, tri mesta u vrsti su moja! – napisao je Dragojević i usnimio svoja leđa.

I druge poznate ličnosti su iznele svoj stav o povratku vojnog roka. Popularno Pinkova voditeljka Jovana Jeremić za Republiku je otkrila da bi rado otišla u vojsku, te da bi, da nije TV lice, sigurno bila komandant.

Da, naravno, slažem se da se ponovo uvede obavezan vojni rok! Svi muškarci moraju da idu vojsku, nema biblioteke, vatrogasni dom, opština… Isključivo da se nosi puška, rovovi, blato, kiša, voda, močvare – znači, to je vojska! Sve drugo su smešne priče. Kao ono kada odeš tamo, a završi ti mama da budeš bibliotekar tamo, pa si kao služio vosjku… Kakva je to vojska?! Ti si onda bibliotekar, koga ti lažeš, nisi vojnik. I ja ću možda da odem u vojsku, prijaviću se u ženski vodni red. Ja da nisam najgledanije TV lice u zemlji, sigurno bih bila komandant u vojsci! Meni rano ustajanje sigurno neće teško pasti, ja ustajem svakog dana u četiri. Ja ću da poteram vodni red! Ako ja uđem u kasarnu i zavedem red, ovi oficiri i kapetani mogu slobodno da idu na godišnji odmor, jer ja preuzimam njihovu funkciju! – rekla je Jovana za naš portal.

Vraćanje vojnog roka podržale su Dušica Jakovljević i Slađa Trajković.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Tanjug/Vojska Srbije

Slađa, Dušica i Jovana podržale vraćanje vojnog roka

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE