Radio BalkanFox

PEVAČICA ISPRED BOLNICE, OPERACIJA ZAKAZANA: Zbog ove intervencije je došla

Dženifer Lopez (55) izgleda barem 15 godina mlađe nego što joj to piše u krštenici. Iako nikad nije govorila o estetskim operacijama već se zalaže isključivo za prirodnu negu, stručnjaci za plastičnu hirurgiju tvrde da je sigurno radila na podmlađivanju priznala ona to ili ne.

Nakon što je u avgustu tačno na dvogodišnjicu braka podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka, Džej Lo je po svemu sudeći odlučila da se posveti sebi i poradi još malo na svom izgledu.

Spekulacije o razlozima

Slavna pevačica i glumica fotografisana je ispred Medicinskog centra u Los Anđelesu gde je došla na konsultacije oko već zakazane operacije očiju. Na parkingu bolnice je dočekalo osoblje kako bi je ispratili dalje, a sudeći po njenom izrazu lica Lopezovoj nije bilo pravo što su je paparaci uhvatili baš na tom mestu.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je na parkingu dočekalo osoblje bolnice kako bi je sporoveli dalje

 

Još uvek nije poznato da li će ona na operaciju ići iz estetskih ili zdravstvenih razloga. Ukoliko je u pitanju zdravlje vrlo moguće je da Džen planira da uradi operaciju laserskog „skidanja“ dioptrije. Iako uveliko gazi šestu deceniju ona nije viđena sa naočarima za vid, osim ako to nije fazon, iako verovatno kao i svi njeni vršnjaci nema više jasan i oštar vid kao ranije.

Sve više osoba u trelim godinama, bili oni poznati ili ne, odlučuju se na lasersko skidanje dioptrije nakon čega nije potrebno nositi naočari koje koriguju vid posebno kad je u pitanju čitanje.

Bilo kako bilo dolazak Lopezove na kliniku izazvao je veliku pažnju i spekulacije o prirodni njene posete bolnici.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE