Radio BalkanFox

Fanovi je podržali, ona i treba da ga nosi! (FOTO)


Sat odavno nije samo praktičan uređaj, već simbol prestiža i luksuza. Ovaj modni detalj, neretko rezerviran za one s najdubljim džepom, postao je neizostavan deo javnih ličnosti. Jelena Đoković, svojevremeno je privukla pažnju upravo jednim takvim prestižnim dodatkom – gumenim satom iz kolekcije Audemars Piguet Royal Oak Offshore, čija cena iznosi gotovo 50.000 eura.

Sat je ukrašen je dijamantima, što ga čini pravim luksuznim komadom. Model iz „Offshore“ serije ima beli gumeni kaiš, dok su hrono-pušeri, krunica i okvir bezela dodatno ukrašeni sa 32 dijamanta. Kombinacija belih tonova i svetlucavih dragulja daje ovom satu poseban sjaj koji odmah upada u oči.

Navodna cena ovog impresivnog modnog dodatka iznosi 47.000 eura. Ono što dodatno doprinosi vezi između Novaka Đokovića i ovog brenda jeste činjenica da je Novak nekada bio zaštitno lice Audemars Piguet, što ovaj izbor čini još značajnijim.

 

 

Jelenin sat izazvao je i mnoštvo reakcija na društvenim mrežama, gde su se njeni fanovi složno oglasili podržavajući njen izbor luksuza. Uz poruke podrške, jedna parola se izdvojila: „Ona je supruga najboljeg tenisera na svetu i treba da nosi takav sat.“

Ova izjava dodatno potvrđuje koliko publika ceni i poštuje Jelenin stil, ali i njen status u svetu javnih ličnosti. Nisu izostali ni ostali komentari koji idu u prilog podrške.

– Čija je supruga, svako normalan bi joj poželio još više svih dobara i sreće u životu.

– Neka nosi, koliko ih ona ima to je možda stoti.

– Pa i treba da nosi lepe i skupe stvari, gde god se pojavi, svi je gledaju, skreće pažnju, to je lepo.

– To je pravi muškarac, muž, otac njihove dece. Svaka čast.

– Ona je zaslužila i mnogo skuplje satove da nosi!!

Satovi odavno nisu samo pitanje tačnosti vremena, oni su pokazatelj statusa i stila. U ovom slučaju, Jelena nije samo pratila modu, već ju je i oblikovala, s razlogom potvrđujući svoje mesto u društvenoj eliti.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE