Radio BalkanFox

Zola ostavio Miljanu Kulić | Kurir


Čolić se danas oglasio na svom Instagramu i poručio da ga posle svega što je ona sinoć rekla, veza sa Miljanom više ne zanima.

– Javio se, pružio podršku, stao iza svega, kao i uvek. Čuli se ponovo privatno uz molbu i pružio sam maksimalnu podršku i privatno. Izvinjavam se što nisam bio u mogućnosti da poletim u Šimanovce, ali nakon onih reči od sinoć me apsolutno ništa više ne zanima, osim trudnoće, iza koje ću uvek da stanem, ali to je sve od mene. Odnos sa njom me ne zanima. Pozdrav od Zolandera – napisao je Zola.

Podsetimo, Miljana je sinoć u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem između ostalog rekla:

– Pitala sam da li je zvao Zola i dobila sam informaciju da niko nije zvao i da ga nije briga a sigurno je video vest. Ako je Bog digao ruke od te trudnoće to je sigurno sa razlogom, ako treba da zadržim tako će i biti. Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek opet radi iste stvari, to je samo što ja njega volim. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola crnogorac – rekla je Kulićka.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE