Radio BalkanFox

Kloi Kardašijan se ofarbala u braon


Možda jesen još uvek zvanično počela, ali Kloi Kardašijan je već uživa u lepoti sezone tako što je svoju kosu boje karamele ofarbala u tamniju nijansu.

Ona je juče podelila transformaciju na Instagramu, pokazujući nijansu tamne čokolade koju je uvila u nežne i graciozne lokne.

Kardašijanka je uskladila svoju tamnu kosu sa mini haljinom dugih rukava i toplom šminkom u boji kakaa, uključujući suptilnu ,,smokey eye“ usne i tamni karmin. U opisu je ostavila nekoliko smeđih emodžija, uključujući krofnu, kolačiće i plišanog medu. Svoj autfit je kompletirala minđušama i ogrlicom na kojoj je pisalo „Koko“.

 

 

Njena majka, Kris Džener, je prokomentarisala: ,,Kako si slatka, prosto zapanjujuća!“

Kloi je u svojoj objavu označila stilistkinju Irinel de Leon, verovatno zato što je ona bila odgovorna za Kloinu frizuru.

Ona je ranije ove godine imala svoju prepoznatljivu dugu kosu sa pramenovima u boji meda i karamele. Pre toga je u maju, izabrala crvenu boju, a poznato je i da je bila i plavuša. Poput njenih sestara Kajli i Kendal, Kloi je imala skoro sve boje kose, mada nije bila željna da prihvati plavu, plavu i zelenu boju, kao njena najmlađa sestra Kajli, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE