Radio BalkanFox

Koncert Tee Tairović izazvao je ogromnu pažnju

Koncert Tee Tairović izazvao je ogromnu pažnju

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica domaće muzičke scene, Tea Tairović, večeras će održati svoj prvi koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup pred hiljadama ljudi.

Koncert Tee Tairaović svet novine svet portalKoncert Tee Tairaović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Koncert Tee Tairović svi jedva čekaju

Nakon izuzetno uspešnog koncerta na stadionu Tašmajdan održanog prošle godine, miljenica publike, priprema muzički spektakl u najvećoj koncertnoj dvorani u Beogradu i obećava vrhunski audio-vizuelni show i specijalne goste.

Pored starijih hitova sa prethodna dva albuma poput “Hajde”, “Balkanija”, “Budalo”, “Polako”, “Dva i dva”…sa kojima se Tea pozicionirala u sami vrh muzičke scene, ovoga puta predstaviće pesme i sa novog trećeg albuma kratkog ali moćnog naziva naziva “TEA”, koji je za svega nekoliko dana po broju pregleda i slušanja, oborio brojne rekorde.

Koncertom u Beogradskoj areni Tea počinje turneju koja će nositi naziv “Neka noćas gori Balkan”, po stihovima njenog velikog hita – “Hajde”.

Koncert Tee Tairović svet novine svet portalKoncert Tee Tairović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Tea je poznata po jedinstvenim nastupima ali i neverovatnoj harizmi, a gosti na njenom večerašnjem koncertu biće Sanja Vučić, Nući i Azis, a na sutrašnjem koncertu gostovaće Seka Aleksić i Azis.

Za koncert je angažovano oko 150 ljudi koji će brinuti o svakom detalju spektakla, što dovoljno govori o tome koliko se potrudila i koliko želi da publika zauvek pamti ove datume.

Mnoge poznate ličnosti podržaće Teu i biće u publici ovog vikenda, a među njima su i Ceca, Nadica Ademov, Aleksandra Prijović i mnogi drugi.

Koncert Tee Tairović svet novine svet portalKoncert Tee Tairović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Organizator celog spektakla koji će Tea prirediti publici je Nikola Bojić Bridžis, a kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, završena je pres konferencija za medije i Tea je otišla da se sprema za nastup.

Koncert Tee Tairović izazvao je veliku pažnju, a pevačica je beogradskoj publici spremila pravi spektakl na kojem je prethodnih meseci vredno radila. Sa svojim timom pažljivo je osmislila svaki detalj koncerta, pa ćemo tako moći da je vidimo u izazovnim koreografijama, gde će Tea pokazati da je u plesu jednako talentovana kao u muzici.

Kako je protekla konferencija za medije i kako izgleda bina pogledajte na fotografijama ispod:

Najnovije na portalu STAR


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE