Radio BalkanFox

Istraumirani smo njenim ožiljcima od kad je došla na bazen (FOTO)

Kejti Prajs (46) britanska TV zvezda poznata i kao bankrot starleta, izazvala je zabrinutost među svojim fanovima nakon što je podelila najnoviji video snimak na Instagramu. Ona je nedavno pokazala rezultate svog nedavnog estetskog zahvata – zatezanja lica vrednog 10.000 funti, što je skoro 12.000 evra. 

Rezultate šeste „face lifting“ operacije pokazala je na nedavnoj glamuroznoj zabavi održanoj u Londonu. Uprkos kritikama, Kejti je sa zadovoljstvom pokazala svoje „prirodno lice“ na događaju White Fox Boutique, gde se zabavljala u društvu poznatih ličnosti.

Nosila je crnu usku haljinu sa tankim bretelama i prozirnom suknjom, koja je isticala njenu vitku figuru, kao i ogromno poprsje. Frizuru joj je krasio visoki rep, dok je celokupan izgled upotpunila sjajnom torbicom. 

 

 

Starleta je prošlog meseca na društvenim mrežama podelila selfi na kojem je ponosno pokazala rezultate svog najnovijeg zahvata.

– Moja prirodna kosa raste, trepavice su moje, a lice se odlično oporavlja – napisala je ispod fotografije uz haštag klinike u Istanbulu gde je obavila operaciju.

Međutim, nije sve prošlo bez kontroverzi. Dok je Kejti boravila u luksuznom hotelu u Istanbulu, drugi gosti su se žalili na njen izgled odmah nakon operacije. 

– Nismo mogli da se opustimo kada je došla, jer smo bili šokirani i istraumirani njenim izgledom – napisao je jedan turista na Trip Advisoru, opisujući njen izgled sa vidljivim šavovima i tragovima operacije, a o tome je pisao i Daily Mail.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs u Turskoj

Prema rečima dr Marka Solomosa, poznatog plastičnog hirurga iz emisije Channel 4 „10 Years Younger“, njena odluka da se opet podvrgne operaciji je krajnje zabrinjavajuća. 

– Niko odgovoran ne bi trebalo da izvede još jedan zahvat na njoj. Premašila je granicu za prirodne rezultate i ovo postavlja ozbiljna pitanja o njenom zdravlju – izjavio je dr Solomos, dodajući da postoji mogućnost da starleta pati od zavisnosti od estetskih operacija.

Bez obzira na kritike, Kejti je očigledno zadovoljna postignutim rezultatima, a njeno lice, iako trenutno u procesu oporavka, prema njenim rečima, izgleda „bolje nego ikad“.

 

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE