Radio BalkanFox

Kako danas izgleda Henri Soto poznatiji kao Randu?


Venecuelanska glumica Koraima Tores (51) sutra stiže u Beograd da bi se kao specijalna gošća pridružila ekipi popularne serije „Igra sudbine„. Kod nas je stekla popularnost u telenoveli „Kasandra„, koju je cela Srbija gledala devedesetih godina, a mimo nje najpoznatij su bili Ignjacio i nezaboravni Randu. 

U seriji, Randu je bacač noževa koji je sa Kasandrom u cirkusu izvodio trik od koga je publici zastao dah. Tada je svima strah bio zajednički, da prilikom izvođenja tačke Randu ne povredi Kasandru. 

Kasandra, koju je u seriji tumačila Koraima Tores, bila je Randuova obećana nevesta, a mnogi ga nisu voleli upravo zato što je stajao na putu njoj i Luisu Davidu.

Danas, Randu, odnosno Henri Soto, ne izgleda uopšte kako smo ga znali dok smo gledali popularnu seriju. On sada ima 63 godina, igra u pozorištu u bavi se humanitarnim radom.

Soto živi u Venecueli, gde je i rođen, a posvećen je porodici i kućnim ljubimcima. Prvi put se oženio kad je tek napunio 18. godina, a iz dobio je ćerku Šeron Dajanu. Nažalost, njegov prvi brak nije potrajao pa je pokušao da pronađe sreću sa producentkinjom Leonor Sotiljo sa kojom je dobio dvoje dece – sina Leonarda Enrikea i ćerku Maju.

Podsetimo, Henri Soto i Koraima Tores, 1997. godine, posetili su ne samo Beograd, već i Novi Sad i Niš, što je krajnje oduševilo njihove velike fanove. 


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE