Radio BalkanFox

ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ! Evo kako se obukla, a iz inostranstva je morala da dođe zbog ove prilike!

Kontraverzna Elektra Elit je večeras privukla pažnju svojim izgledom na koncertu Tee Tairović u Beogradskoj Areni. Poznata po svojim autfitima koji izazivaju pažnju, Elektra je izjavila da je došla iz Ciriha kako bi prisustvovala spektaklu svoje koleginice.

– Zbog Tee sam morala da dođem. Došla sam iz Ciriha, jer ovo ne sme da se propusti – rekla je ona, a kada su je pitali koja joj je Teina pesma omiljena, rekla je:

– Više volim balade.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Elektra Elit na koncertu Tee Tairović

 

 Takođe, ona je otkrila detalje o svom autfitu, ističući da je njena top majica deo kolaboracije sa Dua Lipom i Donatelom Versaće, te da je cela kombinacija koštala oko 4.000 evra.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Elektra Elit na koncertu Tee Tairović

 

Osim toga, Elektra je otkrila da puno zarađuje, ali da isto tako puno troši, naglašavajući svoj luksuzni životni stil. Njeno iskreno priznanje o finansijskim navikama dodatno je intrigiralo javnost.

Elektra je pokazala da modni detalji mogu da budu ključni u kreiranju celokupnog stajlinga, te da je prava kombinacija odeće i dodataka ključna za stvaranje upečatljivog izgleda.

Komentari Elektre Elit o Teinom dečku takođe su izazvali interesovanje. Ona je otvoreno iznela svoje mišljenje o Teinom partneru, ističući da nije njen tip i da preferira drugačije karakteristike kod muškaraca. Ova iskrena izjava dodatno je istakla Elektrinu otvorenost i hrabrost da iznese svoje stavove bez ustručavanja.

Ukupno gledano, Elektra Elit je još jednom privukla pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na koncertu Tee Tairović, otkrivajući detalje o svom modnom izboru i svojim stavovima. Njen autentičan stil i iskrene izjave sigurno će ostaviti traga u javnosti i pokrenuti razgovore o njenom šokantnom izgledu i stavovima.

BONUS VIDEO: 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE